Dąbek 111 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Teraz widzisz Witek o co kaman z tym pierścieniem na fore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 No dokladnie dobrze to wymysliles, a nawet zabezpieczyles blank przed zbyt mocnym naciskiem na pierscien w razie duuzej ryby (zaczepu) Rafal naprawde jest super, nagroda za cierpliwosc , wytrwalosc i zaangazowanie Nadmienie jeszcze z kijek przed przerobka mial dlugi dolnik 41cm od srodka stopki kolowrotka i przy zauberze 4000 (320gr) bylo dopiero dobrze, srodek ciezkosci wypadal ponad 12cm od srodka stopki kolowrotka idac w gore, obecnie z tego co Rafal pisal dlugosc od srodka stopki ma 33cm i jest wywazony przy kolowrotku wazacym 270gr, 10cm od srodka stopki idac w gore.Magik normalnie Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Magik do był ten co wymyślił taką warstwę lakieru na oryginale.Po jego zdjęciu samo się tak jakoś zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Fajnie z tym pierścionkiem na fore wykombinowałeś .A ja właśnie kończę swoje bolcowe wobki. Już niedługo pośmigają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Nie wystraszą moich bolców? Żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 O to chodzi .Ja nie złowię. Ale ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 OK,jak takie łowne ,to jeden dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Okaże się w praniu.Jeszce bolcowych nigdy nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Rafal mam tylko jedno pytanie: ile godzin ma Twoja doba??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Mistrzem skrobanek zostaniesz Rafał jak tak dalej pójdzie Bardzo ładny ten cormoran spod Grunwaldu Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Zrobisz dla mnie kij kolego Dąbek ... choćbym miał nerkę sprzedać ... to nie żart do groźba Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Sandre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zrobisz dla mnie kij kolego Dąbek ... choćbym miał nerkę sprzedać ... to nie żart do groźba To ja ją odkupię od Ciebie. Za jedną mam Phenixa M1 od Rafała a teraz po Świętach będę musiał sprzedać drugą za ...o tym po tym jak odbiorę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dwa kijki z ostatnich dni StC Elika 8'6" 17lb pg]] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Śliczny lakierek Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 I drugi z wczoraj.Pierwszy plan gra oczywiście uchwyt kołowrotka To do niego trzeba było dobrać blank,w miarę krótki,pasujący średnicą do gniazda uchwytu,no i mocą pod masę uchwytu i obsługę przewidywanych szczupaczych przynęt. Padło na ATC HMB704, blank grubościenny,im bliżej szczytu tym więcej mięcha .Wiem ,bo potrzebą było skrócenie o ponad 60cm .Gnie sie równomiernie ,głęboko i czuć moc Cała wedka ma długośc 186cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 No i na zdjęcia tego kija czekałem, Robert owiał ten temat tajemnicą, a tu proszę....... Pikny kij do piknego multisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dzięki Kogucie,ale coś ucieka mi ostatnio przy krewędziach omotek.Cyba dlatego ,że w oczach mi się dwoi o pie...nych omotek.Pomału czas na przerwę i relax na rybkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 @grunwald1980, musisz mieć chyba sentyment do tego Cormorana ?Rafał, StC Elitka bajka, design jaki ja osobiście lubię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Cormoran właśnie na suszarce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ciekawa konstrukcja ten patyk z master grip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Elitka ...bajka ;=) a Grunwaldowym Cormoranem w nowej szacie będzie mi pewnie dane kiedyś porzucać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ciekawa konstrukcja ten patyk z master grip Zobaczymy ,co na to właściciel jak podepnie prawie zabytkowy młynek i pomacha za szczuplym prawie zabytowymi wobami.Robert fota retro w słomianym kapeluszu obowiązkowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zobaczymy ,co na to właściciel jak podepnie prawie zabytkowy młynek i pomacha za szczuplym prawie zabytowymi wobami.Robert fota retro w słomianym kapeluszu obowiązkowa. No, jeszcze niech Mu biorą zabytkowe Szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zobaczymy ,co na to właściciel jak podepnie prawie zabytkowy młynek i pomacha za szczuplym prawie zabytowymi wobami.Robert fota retro w słomianym kapeluszu obowiązkowa. Oj chetnie zobaczylbym foty calego zestawu w pelnej krasie Nad woda najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zobaczymy ,co na to właściciel jak podepnie prawie zabytkowy młynek i pomacha za szczuplym prawie zabytowymi wobami.Robert fota retro w słomianym kapeluszu obowiązkowa.Rafał, DZIĘKI! Kolejne "dziwadło w moich zbiorach. Jak tylko odbiorę, to wstawię fotki z tym nie prawie ale trzydziestodwuletnim (32!) Shimano Bantam. I...będzie zabawa, będzie się działo! Tylko skąd ja wezmę ten kapelusz słomkowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi