DelTor0 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Rafał, DZIĘKI! Kolejne "dziwadło w moich zbiorach. Jak tylko odbiorę, to wstawię fotki z tym nie prawie ale trzydziestodwuletnim (32!) Shimano Bantam. I...będzie zabawa, będzie się działo! Tylko skąd ja wezmę ten kapelusz słomkowy??? Ten slomkowy kapelusz to teraz nie problem Ja mam, od wczoraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) T ja tyle kasy wywaliłem przed chwilą na Steeza a widzę , że przyjdzie mi w walonkach w stylu retro, sezon na zębatego zaczynać!!!??? Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Dzien dobry Mistrzu wszystko klasa klasa..musze zaczac zbierac na wedke z pod Twojej ręki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) @BOB1 i życzę Ci takiej techniki tym OLDEM Śliczna rzecz. P.S. Rafał dowaliłeś do piecucha tym uchwytem.PIĘKNIE Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez kogut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 dziękijutro planowany odbiór i podepnę BantamaMusi grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Cormoran Xenoedon 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Pieknie Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Sorki Witek,ale zdjęcia do dupy,na żywca prezentuje się zacniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Rafal jest lepiej niz sie spodziewalem.Moze powiem cos co juz mi napisales,Kijek nowy wazyl 192gr, nastepnie po przerobce rekojesci waga spadla do 186gr.Po zabiegu Rafala kijek schudl o 50gr czyli wazy 136gr.Nie bylo zbijania wagi na sile (akurat tu nie mam jakis zboczen) poprostu jak wyjdzie, jestem bardzo zaskoczony o ile spadla jego waga.Rafal dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Nie jest to na pewno to co na filmie wyżej ale też bardzo fajny kij. Klasyczny szczupak. Szybki szczyt mocny dół i ładne ugięcie pod obciążeniem.(jak wytrzyma to mój nadgarstek...?)Dzięki Rafał za cierpliwość do mnie...następny będzie w szkle 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Świetnie to razem wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 ładne to to, kiedy dasz porzucać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 ładne to to, kiedy dasz porzucać ? Jak się spotkamy na odbiór zaczepów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 no własnie Kiedy ? Chcesz porzycac ryoga ? zapraszam jutro pod most polnocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 no własnie Kiedy ? Chcesz porzycac ryoga ? zapraszam jutro pod most polnocny Przejdę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Robert z maszynką wygląda zacnie .Czy testy już były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jakie testy Rafale?! w Stolnicy leje od rana PS namierzam kolejny uchwyt...czy przestaniesz odbierać telefony ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Robert nie ma zlej pogody sa zle ubrani ludzie - ja dzis testowalem awaryjna odziez przeciwdeszczowa przez 4 h i komplet za 90 zl wytrzymal A i cos sie uwiesilo Z phenixem bylo by lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Prosze na priv info o testowanej odzieży (i co sie uwiesiło ) Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Rafał,juz wiem do kogo trafią na tunning moje dwie elitki 8'6 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Miałem chwilkę czasu przed imprezą rodzinną i do tego przestało lać...więc nad wodę na szybki test możliwości nowego zestawu. Zestaw ma słuszną wagę, ok 480g ale jest pięknie wyważony. Punkt równowagi wypada 1 cm przed wodzikiem. Na Bantamie plecionka Spider Wire Red Code 0,17. Multik po serwisie (czyszczenie, smarowanie, wymian łożysk i wymiana tulei na łożysko) pracuje pięknie. Wstępnie, ostrożnie magnetyk ustawiłem na 8 (zaczyna się na 10) i powoli po wyczuciu zestawu zszedłem na 1 co jest końcem skali. Kij RAKIETA! W przedziale 10-30 ciska jak z katapulty pięknie ładując szczyt. Aby nie komplikować interpretacji wyników zastosowałem do testów oliwki z krętlikiem (oczywiście pamiętam o różnicy w temacie lotna/nie lotna przynęta) Uzyskane odległości 30 do 60 m. 8g dałem radę rzucić na ok15m a 50g (nie było specjalnym problemem dla kija) poszybowało ... baaaaaardzo daleko (zmartwiło mnie tylko , że na ciężarki ołowiane nie było nawet brania )Ponowne dzięki Rafale Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Robert a może dla ryb chodziło o czape ? Gratki zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Robert a może dla ryb chodziło o czape ? Gratki zestawu Niezła co? (kupiona w Berlinie w 1949 ... więc trzyma się wieku uchwytu i multika ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Bob jestes swoj chlop Jeszcze taki transport i wymiatasz Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez grunwald1980 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Na tylnym bagażniku są pudełka do sliderów, ato siodło podobno amortyzuje skok z 3 metrów tak żeklejnot jest cały, co do trąbki z przoduto jest to swego rodzaju kwok który zanurzasz na pół metra do wody i kwoczysz najlepszy na sandacze w czerwcu.Wiem bo dziadek takim latał na ryby .ZH 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi