BOB1 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 I Rafałowi i właścicielom tylko pogratulować. Piękne. A ja cieszę się, że tyle pięknych wędek Rafał zaprezentował bo ...moja kolej coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dzięki za gratulacje Nie mając do czynienia z tej klasy wedziskami jestem dosyć zaskoczony bo brania czuje nie e dłoni ani jak niektórzy nawet w łokciu. Mój phenixik przenosi brania do .. kolana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Rafał, opisałeś TX-684C jako 7-21g. To wg Ciebie jego realny c.w.? Odebrałem pare dni temu kijek na tym samym blanku z Rodmasa i chłopaki opisują go jako 7-28g I mój kijek, jeśli chodzi o rękojeść, robiony jest bardzo podobnie do Twojego Widać TXy tak muszą mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Rafał, opisałeś TX-684C jako 7-21g. To wg Ciebie jego realny c.w.? Odebrałem pare dni temu kijek na tym samym blanku z Rodmasa i chłopaki opisują go jako 7-28g I mój kijek, jeśli chodzi o rękojeść, robiony jest bardzo podobnie do Twojego Widać TXy tak muszą mieć Taki jest opis Fabryczny tego blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Miałem wąsa na X-Zogę 7kg nie dało rady.Co byś polecał z tej stajni pod suma-nie pod trolla.15kg nie będzie za mocna?Da się tym rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zdecydowanie 12kg styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Musi być w jednym kawałku i długość 6,6-7,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Kijek na bardzo ciekawym blanku Batsona REVS72UL,szczególnie biarąc pod uwagę relację jakości do ceny.Opis fabryczny można wsadzić między bajki ,blank ma spokojnie 8 a nie 6lb, nawet jest bliski 10-ciu Tak samo cw ,można pomnożyć razy 2 ,czyli nie 6 a 12g na luzie i bardzo komfortowo..Czyli fajny blank pod normalnych rozmiarów pasiaki,oraz te bardziej wyrośnięte.Ugięcie płynne,dość głębokie,ale czuć w dole przyrastającą moc,więc pstrąg też będzie stanowił cel dla Batsona,Lekko zbrojony,jak w tym przypadku w PB minima Tich od M16 do 3w,kij jest dynamiczny i szybko gaśnie po rzucie. Drugi kijek ,to cast na blanku Phenixa MX72H czyli petarda 25lb, Obecnie w trakcie montażu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Dziękuje Rafał , jak zwykle klasa.Bedzie fajny poręczny patyczek na pasiaki i nie tylko myśle ze i przyłów w postaci nie duzego sandacza i szczupłego bedzie mu nie straszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Karol ,myślę,że z łódki poradzi sobie i z większymi przyłowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Taki był plan w zamyśle ze kijek budżetowy z myslą o łowieniu tylko z pływadełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Widze swój kijek - pieknie ... A teraz lecy na belly boat - jak nie połowie to sie chociaz opale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Też zaraz startuję,zainaugurować sezon sandaczowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 i juz po 3 rybki na kiju 1 w belly taki 55+ - nie zdazylem zobic foty bo sie zaczął rzucac i wpadł do wody a 2 spięte przez moje jeszcze małe doświadczenie z podbieraniem w belly - trzeba brać podbierak następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Też zaraz startuję,zainaugurować sezon sandaczowy. Ja już się nie mogę doczekać Sumowego. .Ze zbrojeniem jedziemy po całości Rafał. Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Poziom zawsze wysoki. Ta jasna omotka na topie, to celowy zabieg w celu lepszej widoczności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Poziom zawsze wysoki. Ta jasna omotka na topie, to celowy zabieg w celu lepszej widoczności?Dzięki .Omotka na topie na życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dzięki .Omotka na topie na życzenie Jak ktoś będzie chciał u Ciebie takie omotki robić, to możesz podpowiedzieć, że fluo orange jest lepiej widoczna Mam obie (orange i yellow) i lepiej widać orange Bardzo fajnie pomaga przy obserwacji brań, zwłaszcza gdy masz szczytówkę na ciemnym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Poziom zawsze wysoki. Ta jasna omotka na topie, to celowy zabieg w celu lepszej widoczności?To taka moja fanaberia , często łowie (zacienione miejsce) i taki myk na szczytówce znacznie ułatwia obserwacje brań. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 To taka moja fanaberia , często łowie (zacienione miejsce) i taki myk na szczytówce znacznie ułatwia obserwacje brań.Tez Sobie tak zrobiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 To taka moja fanaberia , często łowie (zacienione miejsce) i taki myk na szczytówce znacznie ułatwia obserwacje brań.Może bym sobie na sumowym coś takiego zrobił żeby nie przegapić brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Tomek, Ty się martw żeby Cię z butów nie wyrwało, a nie szczytóweczki jaskrawe planujesz co by brania nie przegapić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Tomasz ,jak już z glanów wyskoczysz ,to warto mieć fluo rękawki,albo jak im tam, pływaczki czy motylki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jak z butów ma wyskakiwać, to obowiązkowo skarpety fluo. Żadnego brania nie przegapisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 A gdy gdyby tak Rafale w moim kijku pójść o krok dalej i na szczycie zamontować świetlik z brzęczykiem? Bo wiesz... latka lecą. refleks siada a i ostrość postrzegania już nie taka. Tylko wyobraźnia rozbuchana ale na takiej podstawie w tempo się nie zatnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi