Zander Hunter Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Czizyss, jak w nocy łowicie to też na szczytówkie paczycie Ja tylko tnę gdy poczuję.Nigdy nie patrzyłem bo to dodatkowe 1,2234 ms opóźnienia. a zedy spóźnialskich nie lubiejom.Pozdrowienia dla paczoncych i płaczących że znowu się nie uwiesił.ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Mieć w szczycie czuciepiękne uczucie Jak sandał walniepoczujesz w bucie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Gorzej jak łokcie z wapna Czasami są takie brania ze tylko na podstawie przesuwającej się linki idzie wyczuć ze już...........więc nim do łokcia doleci to juz po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Cisza u Dąbka chyba coś majstruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Cisza u Dąbka chyba coś majstruje Pewnie Tomku ''tyczke'' na Twoje wąsate klamoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Tylko nie tyczkę,tylko nie tyczkę!!!Jak znam życie to dla mnie będzie to świetny spolegliwy kij na większe ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Dąbek coś tam modzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Dąbek coś tam modzi.. V__1DDD.jpgTen akurat się suszy.Natomiast PST 966 dzisiaj zdjęty z suszarki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigorij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Rafał zjebiaszczy ten PST 966.Chciałbym takiego, trochę zazdroszczę przyszłemu właścicielowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zanim właściciel zacznie się cieszyć,trochę go pomęczę na Wisełce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigorij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Myślę że właściciel nie będzie miał nic przeciwko temu żebyś go troszkę potestował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Rafał kobieta Cię opusciła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Rafał testuj testuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Rafale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Rafał, to już jest High Level... A może byłbyś w stanie cyknąć choć jedną fotkę z ugięcia tego patyka?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Rafał kobieta Cię opusciła? Jest lekko rozdrażniona i stąd hmm... no może nie lekko Rafał, to już jest High Level... A może byłbyś w stanie cyknąć choć jedną fotkę z ugięcia tego patyk ,Jasne,jak w środę rano nić nie będzie w stanie go ugiąć,to poszukam solidnego zaczepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jest lekko rozdrażniona i stąd hmm... no może nie lekko Rafcio ukręć jeszcze mi tą wykałaczke UMBX i potem małżonka może się na Tobie wyżyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Lakierek na omotkach klasa a i wedeczki zacne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Rafcio ukręć jeszcze mi tą wykałaczke UMBX i potem małżonka może się na Tobie wyżyć Może do tego czasu ją udobrucha, żeby postawiła ta kropke nad... i Edytowane 23 Czerwca 2014 przez yankis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Rękojeść to normalnie światowy top . Świetnie wyszła materiałowo i kolorystycznie Jedyne , co moje oko drażni , ale ogólnie we wszystkich customach to firmowe nalepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Jedyne , co moje oko drażni , ale ogólnie we wszystkich customach to firmowe nalepki nie na wszystkich. z drugiej strony to nie twoje projekty/wędki, więc możesz sobie tylko ponarzekać. łowić tym nie będziesz. Edytowane 23 Czerwca 2014 przez jersey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Rękojeść to normalnie światowy top . Świetnie wyszła materiałowo i kolorystycznie Jedyne , co moje oko drażni , ale ogólnie we wszystkich customach to firmowe nalepki A mi Rafał ukręcił MXS72L bez firmowej naklejki ( takiej sraxonowskiej nieco ) i przez moment czułem się nieswojo , tak no name nieco ... Ale wyszło piknie , czarno-srebrno-piankowo , kijek cudeńko bo blank zacny jednak jest - ludziska mieli rację . Dzięki - uśmiechnę się o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Testy PST966 miały być dzisiaj z rańca,ale że plany sie zmieniły jechałem wczoraj po robocie,czyli 20:30 ,więc czasu mało.Nad wodą warunki średnie ,szczególnie do testów,wiatr prawie w pysk , tzn w prawe ucho Włażde na ostrogę,rafka na desr.Na poczatek okolice środkowego c/w,czyligumaki i stukanie po dnie od 15-25g + 3" i 4" rzuty atomowe i czucie przynęty prawidowe.Zaczynam schodzić coraz niżej,dochodząc do 7g+5cm stwierdzając ,że mógłbym łowic tym zestawem okonie w wislanych klatkach ,tylko po co Na koniec gumowego testu 35g+4",podbicie krótkie z nadgarstka ,resztę załatwia prąd wody,jak na moje warunki to i tak za dużo,ale kijek daje radę.Wlazłem na rafke,tj mam ją przed sobą ,ok 30-40m.Wszystkie Thrillopodobne wobki 10-24g latają jak z armaty,bez wysiłku.Rybek nie widać,zero oznak życie,na szczęście wiatr skutecznie odstrasza komary.Nagle jest ,zaczep ,wyciągam komóre bedo testy ugięcia Zmieniam wobki na mniej lotne , 5cm uklejka Janusza Widła pod wiatr lata na ponad 20m, z wiatrem ok 40m ,Yozuri 6cm 5g s systemem rzutowym pod wiatr ok 30m z wiatrem ok 50m.Drobna praca tych wobków wyraźnie wyczówalna na szczytówce.Na deser gumy RH10cm,które na tej miejscówce i przy tym stanie wody to i tak sporo.Kij uniesiony pionowo,stoję w zupie po jajca więc pułap znacznie zmniejszony.w drugim i czwartym rzuci meldują się bolcowe dzieci 40+,hol takiej rybki tym kijkiem o dziwo już sprawia radochę .Czuć moc w badylu,ale część szczytowa ładnie amortyzuje.Kolejny rzut i wisze na rafie,kolejne dwa dwa i znowu wiszę ,czyli z tego pudła RH10 wys zły Ale przed urwaniem ostatniej ,jest mocne przytrzymanie ,jakoś dziwnie na bolkai zaczyna dołować blizej mnie.Leszcz za kapotę,taki ok 1,5kg moze więcej. Zmiana zawodnika na RH85 Tym wobkiem pobiłem odległościowo chyba wszelkie moje rekordy ,rzuty z wiatrem grubo ponad 70-80m.W trzecim zaciągu jest strzał,nie docinam,czuć że to już rybka ,ale patyk robi z nią co chce.Jednoręczne fotki telefonem i na brzeg. W tym momencie sie wku...m nie mogę wkleic bolka,a nie umiem sprasowac zdjęcia Miał 64cm i ma dalej bo pływa Uzupełnieniem PST była Daiwa bradia 3012 z czterosplotowym sznurkiem Duela 1.5PE więc grubo. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 mówilem że CI podejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 ..ciekawe jak ma się pst966 do fx 966...muszę go kiedyś zabrać na brzegowe,,odrzańskie łowy..pewnie na jesień P.S. na razie robił tylko za trociówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi