Maciek_7 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Rafał, ogromne dzięki za super opis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Fajna relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Trochę się powiększyło ostatnio grono zadowolonych użytkowników 966-ki bez względu na to czy to FX czy PST coś mi się wydaje, że teraz ten blank powinien się nazywać PFX 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 W sumie to juz nie ma fx sa tylko pst a blank moze sie nazywac i misie-tulisie - wazne ze robote swoja robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Rafal, a jeszcze zapomnialem zapytac... Jaka wyszla waga wedki wiesz moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Rafał, kurde, nie znałem Cie od tej strony. Że super kije nawijasz...to wiem, że pogadać lubisz... to wiem ale, że Ty taki literat...???Fajna relacja (a w temacie napisów na blanku, Rafale, wiesz jak mi zależy na zachowaniu nalepki na blanku , który Ci przesłałem. Na tym kijku to ważne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Rafał, kurde, nie znałem Cie od tej strony. Że super kije nawijasz...to wiem, że pogadać lubisz... to wiem ale, że Ty taki literat...???Fajna relacja (a w temacie napisów na blanku, Rafale, wiesz jak mi zależy na zachowaniu nalepki na blanku , który Ci przesłałem. Na tym kijku to ważne )Robert,właśnie dzisiaj starałem się ją ominąc przy skrobanku,nawet udało się.Tą gazrurkę też przyciąłem.Teraz ino lakierowanko I jak dojdą druciaki montujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 W sumie to juz nie ma fx sa tylko pst a blank moze sie nazywac i misie-tulisie - wazne ze robote swoja robi ...skad te info o wycofaniu fx966? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Robert,właśnie dzisiaj starałem się ją ominąc przy skrobanku,nawet udało się.Tą gazrurkę też przyciąłem.Teraz ino lakierowanko I jak dojdą druciaki montujemy.Lejesz mód na moje serce. Tylko co by te druty przyszły. A gazrurkę to laubzegą przycinałeś? i ile z uchwytu będzie wystawała ?(ciekawe co ludziska kumają z tej naszej korespondencji??? )Za nalepeczkę , dzięki ...bezcenne Edytowane 25 Czerwca 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 ...skad te info o wycofaniu fx966?Od jakiegoś czasu jest tylko jden blank,zamiast dwóch dublujących się.Taka polityka czy firmy ,czy dystrybutora ,nie wiem.Nie wiem któremu jest bliższy ,ten aktualny PST966,podobno występują różnice w arametrach np top u niektórych między 1,6mm-1,7mm,u innych 2mm lub więcej.Dzisiaj w Rodmas sprawdziłem i stoi 1,86mm. Nie wiem jak poprzednie modele ,bo zbytnio nie przywiązywałem wiekszej uwagi (poza macaniem blanków),ale aktualny jest fajny,szczególnie kij na nim wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Lejesz mód na moje serce. Tylko co by te druty przyszły. A gazrurkę to laubzegą przycinałeś? i ile z uchwytu będzie wystawała ?(ciekawe co ludziska kumają z tej naszej korespondencji??? )Za nalepeczkę , dzięki ...bezcenne Całośc starocia 160cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Myślę, że było by miło jakby Łukasz sam coś napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Całośc starocia 160cm Czyli tak jak przewidywałeś...przyzwoita siejówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 ...skad te info o wycofaniu fx966?Od Łukasza Masiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 ..a dokładnie, to została stara konstrukcja fx 966 pod nazwa pst 966... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Patryk, info u źródła? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 ..a dokładnie, to została stara konstrukcja fx 966 pod nazwa pst 966...No dokladnie o to mi chodzilo - zle sie wyrazilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ostatni projekt to takie małe wyzwanko,gdyż jest to travel 4pc na blanku muchowym TFO TICRX 9' linka klasy #12.Blank bardzo ładny i co najważniejsze prosty.Powinna wyjść wedka spiningowa do ok 35-40g c/w ,ale w tym przypadku opis fabryczny ma się nijak do rzeczywistości.Mimo lekkiego zbrojenia od 20Y Esex do 4L(ostatnia sekcja Fuji tytanowe) i zachowania dynamiki blanku ,kij ma realny wyrzut 3-20g.Swietny uniwersal na wiekszośc akwenów poczynając od okoni i pstrągów ,jazie, kleniea ,na szczupakach ,bolkach i sandaczach kończąc .Bardziej pod twarde przynety niż jigi choć i te w odpowiedniej gramaturze poprowadzi poprawnie. Drugi kijek w trakcie budowy na moim olubionym MXS72L 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Super!Szczególnie feniks ładniutki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 WitamDąbek 111, widzę, że zabudowałeś szare "spigoty" w TFO omotką natomiast jak rozwiązałeś sprawę szarej końcówki górnej części - też cała zakryta czy coś innego wymyśliłeś? Mógłbyś wrzucić więcej fotek tej wędki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 I znowu coś fajnego pokazałeś Rafale (ale wiesz na co nie mogę się już doczekać? kolejny przykład czegoś jeszcze innego z Twojej pracowni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 WitamDąbek 111, widzę, że zabudowałeś szare "spigoty" w TFO omotką natomiast jak rozwiązałeś sprawę szarej końcówki górnej części - też cała zakryta czy coś innego wymyśliłeś? Mógłbyś wrzucić więcej fotek tej wędki? pozdrawiamTeż omotka,na męskiej i żeńskiej,na to cieniutko lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ostatni projekt to takie małe wyzwanko,gdyż jest to travel 4pc na blanku muchowym TFO TICRX 9' linka klasy #12.A ugięcie jakie wyszło, pełna parabola czy może bardziej środkowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 A ugięcie jakie wyszło, pełna parabola czy może bardziej środkowe ? ugięcie z początku od szczytu proporcjonaknie do przyrostu siły,a przy znacznym obciążeniu parabola po dolnik i czuc,że jeszcze ma moc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 wędka dziwna. rzutna górą, dół petardziasty. trzeba będzie się jej nauczyć. zgoła odmienna od xfastów od phenixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi