Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Tam X-Zogę kończ,bo 1Lipca tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Lakieruj go i ślij następny do kolekcji , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Lakieruj go i ślij następny do kolekcji , No i polakierowany 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ma humor Pani Beatka ale żeby tak zachęcać do kuszenia wędką młodszych rywalek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ma humor Pani Beatka ale żeby tak zachęcać do kuszenia wędką młodszych rywalek no tak- dobrze że napis nie głosi..."tylko tych powyżej sześćdziesiątki"- bo to już by była straszna złośliwość :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Rzutem na taśmę przed urlopem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Cześć. Skuwkę od zogi polakierowałeś- czy tylko mi się tak wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Nie,nie jest lakierowana ,to wypolerowana nierdzewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Też zamontowałem w.w., ale używam tego kija w słonej wodzie i myślałem, żeby polakierować- tak na wszelki wypadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Ten kij na solankę nie jest przeznaczony,ale nawet gdyby,to material da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) No!Teraz niech tylko weźmie wąsaty skurkowaniec.Niech tylko weźmie to wyrównamy rachunki!!!Nawet dzisiaj tam pojadę i mu pogrożę palcem. Edytowane 14 Lipca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Rafał , dlaczego tak to wyglada , tzn jakby lakieru zabrakło Pomiędzy stopką a blankiem to lakier czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Tomek przelotki nie odpadną,możesz być pewien Tylko musisz zakładać trepy z grubymi zelówami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 omotka.jpg Rafał , dlaczego tak to wyglada , tzn jakby lakieru zabrakło Pomiędzy stopką a blankiem to lakier czy co ? Fotki tego samego miejsca z innej perspektywy Niezłe co,można naprawdę się pomylić Narmalnie Dynamo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Dziękować- w takim razie nie będę go malował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Kuźwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Rafał, gratuluję tej roboty . Jednak potrafisz konsekwentnie trzymać moją ciekawość na krótkiej smyczy . Kolejny "wynalazek" dla mnie wsadziłeś do tuby i nawet jednej foteczki nie wstawiłeś Skręci mnie do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Noooo Panie Dąbek piękny kijaszek wyszedł z tego UMBX-a a i ZOGA niczego sobie - tylko Tomek niech dobrze taraz się zapiera Dzięki za piękny projekcik KLASA Czekam z niecierpliwością na paczke Edytowane 14 Lipca 2014 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Rzutem na taśmę przed urlopem No, i będzie pan zadowolony, wszystko jak należy wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 A teraz Rafał "pocałujta w .... wójta" na dwa tygodnie.Łów i nie myśl o kijach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Kijek dotarł - na zywo prezentuje się jeszcze ładniej. Tylko czekać na wolne i lecieć go obłowić a to ciekawa ''szprycha'' Jeszcze raz dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 I mój dotarł. Na sucho to jest to czego oczekiwałem (a reszta po dzisiejszych testach) Przepraszam Rafale za te moje pomysły, które w realizacji, często okazują się bardziej skomplikowane od tych super-hiper cudów, kręconych pięknie przez Ciebie jakby codziennie PS więcej w CASTINGOWEJ KAFEJCE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Ale stary odjazd, Bob masz sprzęt taki jak kiedyś (40 lat temu) to i ryby musisz łowić takie jakie kiedyś łowileś Rafał gratulacje dużo masz roboty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Bob1 zaje!@#$ kijek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Fajny patyczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi