BOB1 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 I gwarantuję, że fajnie w tym zestawie zachowuje się przy rzucie jak i nawet niewielkimi okonkami, które dzisiaj połowiłem. Wszystko czuć w łokciu! SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Dąbek odkurzacz włącz bo wątek już mocno przykurzony Edytowane 31 Lipca 2014 przez Radbraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Coś tam jutro wcisnę.ale przy tej parówie nic się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Moze moj sie zacznie krecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja tam czekam cierpliwie. Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez jamesty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 FX 761-2 MX72MH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ile dźwignie M1 17 lb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Ile dźwignie M1 17 lb ?30g+4", z dołu tak od 8-10g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Jak zwykle,klasa sama w sobie Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Świetna robota , jak zawsze zresztą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Urlop się skończył więc produkcja ruszyła gratuluje Rafał kolejnych udanych projektów, a wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikuś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Fantastyczna staranność wykonania i świetna kompozycja,jak zwykle można by powiedzieć .Gratuluję.Te korkowe pierścienie w FX to dla zmniejszenia wagi czy tylko taki zabieg stylistyczny,wyglądają ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Fantastyczna staranność wykonania i świetna kompozycja,jak zwykle można by powiedzieć .Gratuluję.Te korkowe pierścienie w FX to dla zmniejszenia wagi czy tylko taki zabieg stylistyczny,wyglądają ciekawie.Dzięki.Co do pierścionków ,to po części względy estetyczne, lepiej pasują do całości,po części też waga oraz względy ekonomiczne,bo z nierdzewki kosztują nie mało. Z korkogumy można lepiej ,ciaśniej spasować na blanku,rezygnując tym samym z omotki i lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 30g+4", z dołu tak od 8-10g.Bardzo uniwersalnie, jak zwykle świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikuś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dzięki.Co do pierścionków ,to po części względy estetyczne, lepiej pasują do całości,po części też waga oraz względy ekonomiczne,bo z nierdzewki kosztują nie mało. Z korkogumy można lepiej ,ciaśniej spasować na blanku,rezygnując tym samym z omotki i lakieru.Rozumiem.Ale jak możesz rezygnować przecież nienaganny lakierek i omotka to niemalże Twoja wizytówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Z tym lakierem bywa różnie ,raz lepiej raz gorzej,ale dzięki.Rzecz w tym ,że przy ciasno spasowanej "zatyczce" z korkogumy lakier na omotce bez pieścienia będzie na nią uciakał.Więc jeśli omotka to i pierścień,a na tak małej odległości to w/g mnie zbytek niepotrzebny i wizualnie nie zaciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jerkówka z opcją ciężkiego gumowania, na blanku Phenixa M1 inshore SMX77ML, 1-3oz 25lb.Blank ciety z dołu do 200cm, do realnego śródlądowego 25lb,szybki ładnie pracujący pod obciążeniem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jerkówka z opcją ciężkiego gumowania, na blanku Phenixa M1 inshore SMX77ML, 1-3oz 25lb.Blank ciety z dołu do 200cm, do realnego śródlądowego 25lb,szybki ładnie pracujący pod obciążeniem.Wygląda niesamowicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dabek to ten blank o ktorym rozmawialismy (ktory by sie nadał pod "moje" łowienie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Wygląda niesamowicie... Witam, Ja jestem zawiedziony, zaczyna sie od czerwonych pierscionkow i konczy zas posrodku chromowe czy aluminiowe Rafale postaraj sie bardziej nastepnym razem :) Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam, Ja jestem zawiedziony, zaczyna sie od czerwonych pierscionkow i konczy zas posrodku chromowe czy aluminiowe Rafale postaraj sie bardziej nastepnym razem :) BujoTaka była wola zamawiającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam, Ja jestem zawiedziony, zaczyna sie od czerwonych pierscionkow i konczy zas posrodku chromowe czy aluminiowe Rafale postaraj sie bardziej nastepnym razem :) BujoA ja bym polemizował z postawioną przez Ciebie tezą. Moim zdaniem, siła oddziaływanie mocnych akcentów czerwieni, symbolizująca początek kumulacji dynamiki kinetycznej, przechodzi stopniowo w srebrzyste wyciszenie napięcia ukierunkowanego w stronę szczytowej dynamiki co znamionuje charakterystyką wizualną tej wędki Rafale i Radku...gratulacje z mojej strony (kuźwa...co ja miałem na myśli??? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 A ja bym polemizował z postawioną przez Ciebie tezą. Moim zdaniem, siła oddziaływanie mocnych akcentów czerwieni, symbolizująca początek kumulacji dynamiki kinetycznej, przechodzi stopniowo w srebrzyste wyciszenie napięcia ukierunkowanego w stronę szczytowej dynamiki co znamionuje charakterystyką wizualną tej wędki Rafale i Radku...gratulacje z mojej strony (kuźwa...co ja miałem na myśli??? ) Czytalem trzy razy i dalej nie rozumiem o co chodzi Jak dla mnie jest tylko jeden facet w swiatowym rodbuildingu co moze bezkarnie mieszac rozne kolory pierscionkow. Ito sie nazywa, Yuki :) Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 I ja również przeczytałem kilka razy to co napisałeś i nie zrozumiałem myśli dlatego odpowiedziałem tekstem, mam nadzieję, jeszcze bardzie bezsensownym (i mam nadzieję że odbierasz to tylko jako żart z mojej strony ? )...choć i tak nie zgadzam się z Twoją tezą (z pełnym szacunkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Bujo, przez pomieszanie dwóch kolorów pierścieni ryby będą z tego kija spadać ? Rafał!!! reklamacja, proszę zmienić pierścienie na.....brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi