Skocz do zawartości

Dąbek 111 i skutki uzależnienia

Dąbek 111

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Fantastyczna staranność wykonania i świetna kompozycja,jak zwykle można by powiedzieć :) .Gratuluję.Te korkowe pierścienie w FX to dla zmniejszenia wagi czy tylko taki zabieg stylistyczny,wyglądają ciekawie.

Dzięki.

Co do pierścionków ,to po części względy estetyczne, lepiej pasują do całości,po części też waga oraz względy ekonomiczne,bo z nierdzewki kosztują nie mało.

Z korkogumy można lepiej ,ciaśniej spasować na blanku,rezygnując tym samym z omotki i lakieru.

Dzięki.

Co do pierścionków ,to po części względy estetyczne, lepiej pasują do całości,po części też waga oraz względy ekonomiczne,bo z nierdzewki kosztują nie mało.

Z korkogumy można lepiej ,ciaśniej spasować na blanku,rezygnując tym samym z omotki i lakieru.

Rozumiem.Ale jak możesz rezygnować ;) przecież nienaganny lakierek i omotka to niemalże Twoja wizytówka.

Z tym lakierem bywa różnie ,raz lepiej raz  gorzej,ale dzięki.Rzecz w tym ,że przy ciasno spasowanej "zatyczce" z korkogumy lakier na omotce bez pieścienia będzie na nią uciakał.Więc jeśli omotka to i pierścień,a na tak małej odległości to w/g mnie zbytek niepotrzebny i wizualnie nie zaciekawy.

Witam,

Ja jestem zawiedziony, zaczyna sie od czerwonych pierscionkow i konczy zas posrodku chromowe czy aluminiowe :( Rafale postaraj sie bardziej nastepnym razem :) :) :)

Bujo

A ja bym polemizował z postawioną przez Ciebie tezą. Moim zdaniem, siła oddziaływanie mocnych akcentów czerwieni, symbolizująca początek kumulacji dynamiki kinetycznej, przechodzi stopniowo w srebrzyste wyciszenie napięcia ukierunkowanego w stronę szczytowej dynamiki co znamionuje charakterystyką wizualną tej wędki  :D  :D  :D

Rafale i Radku...gratulacje z mojej strony :)

(kuźwa...co ja miałem na myśli??? :rolleyes:  :D )

A ja bym polemizował z postawioną przez Ciebie tezą. Moim zdaniem, siła oddziaływanie mocnych akcentów czerwieni, symbolizująca początek kumulacji dynamiki kinetycznej, przechodzi stopniowo w srebrzyste wyciszenie napięcia ukierunkowanego w stronę szczytowej dynamiki co znamionuje charakterystyką wizualną tej wędki  :D  :D  :D

Rafale i Radku...gratulacje z mojej strony :)

(kuźwa...co ja miałem na myśli??? :rolleyes:  :D )

Czytalem trzy razy i dalej nie rozumiem o co chodzi :)  Jak dla mnie jest tylko jeden facet w swiatowym rodbuildingu co moze bezkarnie mieszac rozne kolory pierscionkow. Ito sie nazywa, Yuki  :) :) :) 

Bujo

I ja również przeczytałem kilka razy to co napisałeś i nie zrozumiałem myśli :)  :)  :) dlatego odpowiedziałem tekstem, mam nadzieję, jeszcze bardzie bezsensownym :D  :D  :D

(i mam nadzieję że odbierasz to tylko jako żart z mojej strony ;)? )...choć i tak nie zgadzam się z Twoją tezą (z pełnym szacunkiem)