Dąbek 111 Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Właśnie skończył się suszyć Mój podstawowy martwo -wisłowy sandałowiec TX683-C , uchwyt Fuji TVS ,przeloty mix Phenixa i Fuji tytan od 20Y do 4L.waga badyla 99g,bez ciśnienia . 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Masz rękę chłopie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Brawo !!! Prawie taki jak moja M1 , ten klimacik ... Poproszę wkrótce o taki sam . Ty to jednak akuratne kijki kręcisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Rałaaał,piękny.Czekam ,aż będzie na na giełdzie ,bo znając nasze (widzimisie )długo nie poleży u Ciebie Może dokupie do swego 684, z którym zarzekałem się ,że będę do śmierci BRAK CZASU KRĘCIĆ TAK DUŻĄ KORBĄ.Przeszedłem na casta (m.in.Twoja sugestia), ale blank pozostał,PTASZYSO GÓRĄ Edytowane 22 Września 2014 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Nie no, Rafciu, kozak kijek! Musze pomacac gdzies nad woda. Blank znam ale rekojesc pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Kijek ,który w końcu dojrzał i dostał przelotki.Rekojeśc wykonana miesiąc wcześniej i do kąta,bo urodził się pomysł rezygnacji z casting,niestety brak czasu.Miałem przerobić na spina ,ale szkoda ładnej moim zdaniem rekojeści,więc dostał Fuji KR od 10 do 4,aby niebawem wylądować na giełdzie,bo nawet nie mam już co do niego podpiąć Blank to jeden z moich ulubionych M1 MXS72L,świetny pod okonie i szczupaka z sandaczem na lekko.Zastapi go u mnie ten sam model w dwuskładzie. 2014-09-22-2397.jpg2014-09-22-2398.jpg2014-09-22-2399.jpg2014-09-22-2400.jpg2014-09-22-2402.jpg2014-09-22-2403.jpg2014-09-22-2404.jpg2014-09-22-2405.jpg2014-09-22-2406.jpgJeśli to ten co macałem w drodze na Żarnowiec... to do tej pory chodzi mi po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Graty Rafał - choc jak dla mnie posował by złoty akcent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikuś Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 TX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Właśnie skończył się suszyć Mój podstawowy martwo -wisłowy sandałowiec TX683-C , uchwyt Fuji TVS ,przeloty mix Phenixa i Fuji tytan od 20Y do 4L.waga badyla 99g,bez ciśnienia .Wiesz Rafał że pianka to nie moje klimaty , chylę jednak czoło przed perfekcją wykonania - zarąbiscie !To kiedy pojedynek na martwej- 683c w piance kontra 713c wędzonym korku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 I jak ten TVS w lapce lezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Co prawda bez porozumienia ale poszliśmy przez przypadek Rafał tą samą drogą w wykonaniu dolnika Obie moje dwu częściowe M-1-ki sa już gotowe i jak dotrą to wstawię zdjęcia w Zbyszka wątku wtedy będziesz wiedział z czego się A od niedzieli tydzień intensywnych testów bo ostatni w tym roku pstrągowo - rafowy urlop się u mnie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Dzięki Panowie ,jakoś tak samo wyszło.Poprostu chciałem spróbować innych klkimatów.W TX-ie dupka z pianki jest do dupy,bardzo miękka ,może mnie wk,,,ć na dłuższą metę,ale pojutrze zaczynam urlop a byłem bez kija ,więc przełknę tą piankę. TVS leży świetnie ,przynajmniej w mojej łapie. Jutro zabieram się za dwuskłada M1 10lb 7'2".,który wyćwiczy ,mam nadzieję wyrośnięte pasiaki, Michał Vel Meme ,miałem dzisiaj w Rodmasie dylematy nad wyborem mocniejszego króciaka i stanęło na M1 25lb ,co go testujesz od jakiegoś czasu Edytowane 26 Września 2014 przez Dąbek 111 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 bedziesz Pan zadowolony mocy to on ma Te 30 lb mogło by być za grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Dzięki Panowie ,jakoś tak samo wyszło.Poprostu chciałem sprubować innych klkimatów.W TX-ie dupka z pianki jest do dupy,bardzo miękka ,może mnie wk,,,ć na dłuższą metę,ale pojutrze zaczynam urlop a byłem bez kija ,więc przełknę tą piankę. TVS leży świetnie ,przynajmniej w mojej łapie. Jutro zabieram się za dwuskłada M1 10lb 7'2".,który wyćwiczy ,mam nadzieję wyrośnięte pasiaki, Michał Vel Meme ,miałem dzisiaj w Rodmasie dylematy nad wyborem mocniejszego króciaka i stanęło na M1 25lb ,co go testujesz od jakiegoś czasu A mógłbyś wrzucić fotki ugięcia kija na tym blanku, jak go skończysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 TX-ik cudny .Musimy chyba się umówić na MW na macanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Aż strach na tą MW jeździć, bo wszędzie "macanko"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Witam. Szukam nakrętki właśnie takiej jak ta ale pasującej do ECS16 lub tulei grafitowej o średnicy wewnętrznej = 20 mm. Ewentualnie takiej którą można doprowadzić do takiej średnicy.Długość tulei 25-30mm, więcej nie trzeba.Ktoś ma niepotrzebną lub wie gdzie szukać ???? Przecież zza oceanu nie będę pierdoły ściągał :-) a znane mi "nasze" sklepy nie mają. tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Rafał, scv w drodze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Witam. Szukam nakrętki właśnie takiej jak ta ale pasującej do ECS16 post-50002-0-82265700-1411391315.jpg lub tulei grafitowej o średnicy wewnętrznej = 20 mm. Ewentualnie takiej którą można doprowadzić do takiej średnicy.Długość tulei 25-30mm, więcej nie trzeba.Ktoś ma niepotrzebną lub wie gdzie szukać ???? Przecież zza oceanu nie będę pierdoły ściągał :-) a znane mi "nasze" sklepy nie mają. tomaszek11Jeśli chodzi o tulejkę KDPS do 16 Fuji to mam jedną awaryjną . voven pod KDPS mogę dobrać w Rodmas Aż strach na tą MW jeździć, bo wszędzie "macanko"... Aby pomacać, trzeba najpierw złowić Naszczęście zaczynam jutro krótki urlopik Rafał jesteśmy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Rafał, scv w drodze :-)Jóż nad nim myslę,,tzn,tak lekko podswiadomie,bo w dwa dni zanim huragany przejdą ,muszę strugnąć swoje dwa ale bedzie krótko ,bo są krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 ..my tam dzisiaj coś połowilismy na tym urywającym łeb "sztormie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 ..my tam dzisiaj coś połowilismy na tym urywającym łeb "sztormie"... Ten wiatr to takie alibii ,jakbym mógł ,ale niew mogłem . Od jutra ino nawałnica ze śniegiem ,mnie powstrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Wkońcu doszła do skutku króciutka sasja zdjęciowa nowego Phenixa ,niestety w tytanach ino połowicznie .Mam nadzieję ,że co niektórzy wachowcy w RB jednak zasną dzisijszej nocy. M1 10 lb w dwuskładzie,na placu boju w niczym nie ustępuje jednoskładowi,mimo że posiada cięńszą szczytówkę.Rzuty bajka ,czucie i prowadzenie wabików wzorowe, ugięcie poezja. W parze z TX683, uzupełniuają się ideaknie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 ..fajne badyle..a gdzie ryby?? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 W wodzie Generalnie kicha ,dwa normalne okonie,i kilkoro dzieci sandaczowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi