symbio Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Coś w tym jest że Phenix uzależnia Po skręceniu wędki pod sandacza przyszedł czas na coś pod okonia i dlatego moje pytanie pada właśnie w tym temacie do osoby która miała z tymi blankami do czynienia. Wybór padł na FX 802-2, śledząc wpisy znalazłem informacje że w 2012r skręcałeś wędke na tym właśnie blanku i tu moje pytanie do ciebie jak ten blank spisuje się przy główkach 1-6g i gumach do 2" ?? Kij ma być głównie używany do łowienia z łodzi. Czy może szukać czegoś innego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Jeśli długośc odpowiada to blank jak najbardziej poradzi sobie z gumkami na takich główkach.,a przy okazji możesz połowic jazie i klenie na wobki i obrotówki.Boleniowego przyłowu też się nie boi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Rafał a kiedy przewidujesz testy tej M1, oczywiście jeśli jeszcze przewidujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 moje drugie podejście do mbx790m, tym razem w wykonaniu dąbka. dziś niestety bez ryb, choć kilka pstryków w śmierduchy było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Koty pstrykały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 na zimową czapkę chciałem nałapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Wojtek, kotki wyglądają mi znajomo , to Andrzejowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jey,łowiłeś zedy żyłeczką? .Fajne,minimalistyczne wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Patryk, na zdjęciach to chyba nie żyłka, a plećka w takim kolorze (milk blue czy jakoś tak ) Edytowane 1 Listopada 2014 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 nie, to duelka x8 #1,0 milky blue od mario. od dłuższego czasu śmigam wyłącznie na tej lince. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 i wszystko w temacie..a juz myślałem ze u jey-a jakieś megamrozy nastąpiły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Kolejny Phenix z tych ładniej gnących się TX683-C 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Klasa kijek wykonanie miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 A ja patrzę , podziwiam i ... czekam cierpliwie . Ładny badylek na wymarzonym blanku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Rafał, w Twoich kijach wszystko jest mega perfekcyjne... oprócz jednej rzeczy... Bazgrasz jak kura pazurem! Daj opisy robić jakiejś kobitce, bo masakra wychodzi Nie mniej, następny kijek i tak Ty mi będziesz strugał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Rafał, w Twoich kijach wszystko jest mega perfekcyjne... oprócz jednej rzeczy... Bazgrasz jak kura pazurem! Daj opisy robić jakiejś kobitce, bo masakra wychodzi Nie mniej, następny kijek i tak Ty mi będziesz strugał Opis jest jednym z najtrudniejszych etapów w budowie kija przynajmniej dla mnie. Ciężko go wypracować co widać nie u jednego "składacza". Czesto pomoc kobiety nie pomaga Reszta zależy od tego ile kto może $ na dany projekcik przeznaczyć.Ps.: Rafał kijek klasa - jak zawsze Edytowane 2 Listopada 2014 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Rafał, w Twoich kijach wszystko jest mega perfekcyjne... oprócz jednej rzeczy... Bazgrasz jak kura pazurem! Daj opisy robić jakiejś kobitce, bo masakra wychodzi Nie mniej, następny kijek i tak Ty mi będziesz strugał To nie moje bazgroły Ja opisałem tylko pierwszego,a reszta to dzieło kobiety.Ten ostatni faktycznie tragiczny ,ale wiesz co w sercu to na dłodni,co jej oczywiście nie usprawiedliwia.Już kazałem wychłostac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Daj Jej parę patyków i flamaster i niech trenuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ja bym proponował najpierw kwiaty, kolacja jakieś kino i na końcu trening z patykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Po kinie, kolacji i winie to trening raczej bez patyka Rafal, kije piekne robisz, ja do tej pory nie moge sie nadziwic twojej pracy.Jak ide do sklepu i biore jakis kij w reke to mysle "kto go tak urzadzil", wedka przez ciebie wykonana jest taka jak sobie wymarzylem lacznie z jej charakterem.Dzieki raz jeszcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Fajny, tylko troszkę brak mi spójności z prosto zakończonym, nakręcanym rear gripem i drugim rear gripem (druga fota). Może to takie ujęcie perspektywiczne, potegujace ten efekt.Mam u siebie na warsztacie ten dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Kolejny Phenix z tych ładniej gnących się TX683-C Bardzo ładnie wykonana wędka, opis też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Kolejny Phenix z tych ładniej gnących się TX683-C Rafał, kijaszek bajka !Co do napisu, mam od Ciebie (na razie 3 patyki - ... a reszta do omówienia ...) i dla mnie są OK, nic im zarzucić w kwestii wykonania nie mogę, a widziałem już naprawdę straszne bazgroły na wędach.Zaproponuj może napis techniczny ?.Kupisz szablon, walniesz napis, będzie bezosobowo, ale technicznie dobrze .Nie wyobrażam sobie kolorowej odpustowej naklejki zamiast opisu od Ciebie ! P.SWyrażam jedynie swoje prywatne zdanie w kwesti napisu i nie każdy musi się z tym zgodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 ...mi tam się napis Dąbkowej żony podoba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 http://mistrzowie.org/uimages/services/mistrzowie/i18n/pl_PL/201402/1393422283_by_Grysu.jpg?1393900787Rafał wędki miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi