Skocz do zawartości

Dąbek 111 i skutki uzależnienia

Dąbek 111

Rekomendowane odpowiedzi

Coś w tym jest że Phenix uzależnia :)

Po skręceniu wędki pod sandacza przyszedł czas na coś pod okonia i dlatego moje pytanie pada właśnie w tym temacie do osoby która miała z tymi blankami do czynienia. Wybór padł na FX 802-2, śledząc wpisy znalazłem informacje że w 2012r skręcałeś wędke na tym właśnie blanku i tu moje pytanie do ciebie jak ten blank spisuje się przy główkach 1-6g i gumach do 2" ?? Kij ma być głównie używany do łowienia z łodzi. Czy może szukać czegoś innego ??

Rafał, w Twoich kijach wszystko jest mega perfekcyjne... oprócz jednej rzeczy... Bazgrasz jak kura pazurem! ;) Daj opisy robić jakiejś kobitce, bo masakra wychodzi ;)

Nie mniej, następny kijek i tak Ty mi będziesz strugał ;)

Opis jest jednym z najtrudniejszych etapów w budowie kija przynajmniej dla mnie. Ciężko go wypracować co widać nie u jednego "składacza". Czesto pomoc kobiety nie pomaga ;) Reszta zależy od tego ile kto może $ na dany projekcik przeznaczyć.

Ps.:

Rafał kijek klasa - jak zawsze :)

Edytowane przez Patryk1125

Rafał, w Twoich kijach wszystko jest mega perfekcyjne... oprócz jednej rzeczy... Bazgrasz jak kura pazurem! ;) Daj opisy robić jakiejś kobitce, bo masakra wychodzi ;)

Nie mniej, następny kijek i tak Ty mi będziesz strugał ;)

To nie moje bazgroły :) Ja opisałem tylko pierwszego,a reszta to dzieło kobiety.Ten ostatni faktycznie tragiczny ,ale wiesz co w sercu to na dłodni,co jej oczywiście nie usprawiedliwia.Już kazałem wychłostac :D

• Like 1

Po kinie, kolacji i winie to trening raczej bez patyka :)

Rafal, kije piekne robisz, ja do tej pory nie moge sie nadziwic twojej pracy.Jak ide do sklepu i biore jakis kij w reke to mysle "kto go tak urzadzil", wedka przez ciebie wykonana jest taka jak sobie wymarzylem lacznie z jej charakterem.

Dzieki raz jeszcze.

• Like 1

Kolejny Phenix z tych ładniej gnących się TX683-C :)

Rafał, kijaszek bajka !

Co do napisu, mam od Ciebie (na razie 3 patyki - ... a reszta do omówienia ...) i dla mnie są OK, nic im zarzucić w kwestii wykonania nie mogę, a widziałem już naprawdę straszne bazgroły na wędach.

Zaproponuj może napis techniczny ?.

Kupisz szablon, walniesz napis, będzie bezosobowo, ale technicznie dobrze ;).

Nie wyobrażam sobie kolorowej odpustowej naklejki zamiast opisu od Ciebie !

P.S

Wyrażam jedynie swoje prywatne zdanie w kwesti napisu i nie każdy musi się z tym zgodzić.