andrzejp Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Dlatego teraz na maturach nie zwracają uwagi na charakter pisma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geciu71 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 cdCześć Dąbek111.Witam wszystkich na forum Jerkbait.Mam na imię Grzegorz na forum geciu71.Jestem szczęśliwym posiadaczem tego cudeńka.Odkupiłem go nie tak dawno od forumowego i bliskiego kolegi.Wczoraj byłem na Odrze w moich okolicach i na kijaszka z towojej pracowni wyciągnąłem Bolenia 60cm.Jest nagrany film z przebiegu holu jak będziesz miał chęć możesz zobaczyć mnie i st.croix-a w akcji.Tytuł filmu geciu71 na odrze z boleniem.Ale nie o to mi właściwie chodziło,mianowicie podpowiedz mi czym czyścić i konserwować tak zbudowaną rękojeść.Pierwszy raz mam do czynienia z tak pokąbinowaną fajnie rękojeścią.Pozdrowionka geciu71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Jak jest brudne to przecieram wilgotną szmatką .Do konserwcji używam tegohttps://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/U-40-CORK-SEAL-konserwacja-korka/9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geciu71 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Dzięki za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 No i stało się , nadejszła wiekopomna chwila kiedy i ja mam wreszcie TX-a w tajtanach ! Kijaszek dotarł do mnie w piątek wieczorem i ciągle zachwyca . Rafał wykonał kawał dobrej roboty ( jak zwykle zresztą ) a ja , kiedy wkrótce zabiorę go na Turawkę , będę mógł wreszcie zabrać głos w dyskursach wszelakich na temat TX-ów co to jak Stelle są do .... Na sucho wrażenia znakomite : leciuteńki ( choć to wcale nie był priorytet ) . bardzo szybki , chyba czuły , fajnie wyważony .Estetycznie dokładnie jak chciałem : czarno-srebrno , piankowo-woovenowo , napis przepiękny . Blank jeszcze z tych nie szlifowanych - fajna fakturka , robi wrażenie . No i z tych C , ładnie się gnących . Dziękuję serdecznie Twórcy drogiemu za kolejny wspaniale zrealizowany projekt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 A którego masz teiksa? Wklej jakieś fotki Rafałowej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Na fotki gotki gotowej wędki Bartka niestety czasu nie było,Wieczorem zlazł z suszarki a wczesnie rano,przed pracą pakowałem dla kuriera.Liczę na ciekawe zdjątka z łowiska Blank wyjściowy do budowy wedki to TX763-C przycięty z dołu do długości 218cm,Wedka ma obsługować gumy 3-4" głównie na główkach 10-25g.Niech nie myli oznaczenie blanku i jego tabelkowe 12lb ,bo jest to zupełnie inna konctrukcja jak krótszy 683-C ,który nie jest w tym wypadku punktem odniesienia. Jesttylko kilka samej rewkojeści 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Wywołany do tablicy zostałem ale Rafał już opowiedział co nieco . Chodziło o znalezienie kompromisu pomiędzy 713C a 714C , ew. 683C a 684C . Założone zostały z góry warunki połowu i zakres stosowanych przynęt . Rafał zaproponował cięcie długaska no i powstał TX 723 C . Dzisiaj podpinałem mu gumisie na główeczkach różnych , niestety tylko w garażu i wyszło , że blank bardzo podobnie ugina się w szczycie zarówno z główką 12 gr . jak i 25 gr. Po zacięciu bardzo walecznej torby z kombinezonem okazało się , że gnie się bajkowo - czuć power . A waga i smukłość konstrukcji przypomina bardziej 10 lbs okoniówkę . Jest dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigorij Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Rafał klasa, tu się skróci, tu się wydłuży i jest to o co chodziło, to naprawdę trzeba czuć temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 podróżny phenix redeye, 7` 17lb, 3 składy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Jaka dlugosc w transporcie? podróżny phenix redeye, 7` 17lb, 3 składy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 74,5cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 74,5cm Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 ..ładnie, surowo, minimalistycznie..Dobre, Dąbkowe wykonanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikuś Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Świetnie i lekko to wygląda.Podoba mi się przejście z blanku do uchwytu takim pogrubieniem,łagodzi tępy przód KSKSS.To chyba nie sam lakier?Chętnie popełniłbym jakiś plagiat tego pomysłu Wizualnie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) U mnie bez pstryka. Edytowane 27 Listopada 2014 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Na fotki gotki gotowej wędki Bartka niestety czasu nie było,Wieczorem zlazł z suszarki a wczesnie rano,przed pracą pakowałem dla kuriera.Liczę na ciekawe zdjątka z łowiska Blank wyjściowy do budowy wedki to TX763-C przycięty z dołu do długości 218cm,Wedka ma obsługować gumy 3-4" głównie na główkach 10-25g.Niech nie myli oznaczenie blanku i jego tabelkowe 12lb ,bo jest to zupełnie inna konctrukcja jak krótszy 683-C ,który nie jest w tym wypadku punktem odniesienia. Jesttylko kilka samej rewkojeściKolego eleganckie wykonanie , super fajny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Nie ma to jak Phenix w tytanach DFX przemodelowany do 220cm.Kijek pod pstragowe jigi i smukłe wobki do 5cm.Przelotki Fuji od 6LN do 4L Waga wędki 84g,na co niewątpliwie zapracował ECS 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Piękna czyściutka robota. Gratulacje. Ładniusi kijaszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Myślałem , ża zatraciłeś się w tych korkociemnościach Bardzo fajnie i ładnie , pomimo , że z pazurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Fajny wyszedł.No i pogratuluj małżonce. Napisek jakiś taki wyjątkowo ładny wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Fajny wyszedł.No i pogratuluj małżonce. Napisek jakiś taki wyjątkowo ładny wyszedł Popieram! Widać treningi mazakiem na patyku skutkują A może Małżonka potrenowałaby pisanie drukowanymi (dużymi) literami? Siudakowi ładnie to wychodzi Kijek fajny. Ja już mam koncepcję rękojeści do mojego następnego kija u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Popieram! Widać treningi mazakiem na patyku skutkują A może Małżonka potrenowałaby pisanie drukowanymi (dużymi) literami? Siudakowi ładnie to wychodzi Kijek fajny. Ja już mam koncepcję rękojeści do mojego następnego kija u Ciebie To że opis jej wyszedł,to raczej zasługa innego mazaka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Wygląda świetnie . Czekam z niecierpliwością na pomachanie w realu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Łe pewnie znów jakies Essexy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi