pablo208 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Nie ma to jak Phenix w tytanach DFX przemodelowany do 220cm.Kijek pod pstragowe jigi i smukłe wobki do 5cm.Przelotki Fuji od 6LN do 4L Waga wędki 84g,na co niewątpliwie zapracował ECSRafał jakiej długości tu jest forgrip ? Edytowane 2 Grudnia 2014 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 4-4,5 cm ,nie sprawdzę dokładnie ,bo spakowany do wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 oki dziękować dobry człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Fajny wyszedł.No i pogratuluj małżonce. Napisek jakiś taki wyjątkowo ładny wyszedł Co wy macie z tymi napisami od Rafala, u mnie jest cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Co wy macie z tymi napisami od Rafala, u mnie jest cacyFaktu, tu mu wyjątkowo dobrze wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Na mój gust ten opis u mnie też nie straszy...Rozumiem, że Dąbek111 pisał o opisach wykonywanych kobiecą ręką , nie zgłębiam się w temacie, ale może nie miał na myśli jednej pary ? Nie nasza sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ten opis st.croix jest zajebisty wedlug mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Kobieta zmienną jest i swoje nastroje potrafi odzwieciedlic,choc nie zwsze kiedy trzeba i gdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Kobieta zmienną jest i swoje nastroje potrafi odzwieciedlic,choc nie zwsze kiedy trzeba i gdzie Święte słowa kolego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 SP862MH ,17lb c/w Przy drugim podejsciu do tego blanku , udało sie wyskoczyć nad wodę,nie na rybki Blank na golasa nie zwiastuje nieuniknionych wrażeń Było zimno 2 st Ci wiatr w lewe ucho ,ale daliśmy radę,tzn, badyl ja i nowy młynek.Pleciga Varivasa Sea Bas 1,2PE i na poczotek leciutko jak na wislana klatkę,7g+smukły 7cm Lunatic.Rzuty nie jak adekwatrną do przynęty katapultą 10lb, choć na zadowalające odległości i w miare bezwysiłkowe.Czucie przynęty i kontaktu z dnem rejestrowane poprawnie ,aż do granicy z nurtem.Póżniej im cięzej tym lepiej,bardziej komfortowo,aż do granic teoretycznego górnego c/w, czyli20g+ 4" Keitech.W tym momencie wiedziałem ,że testy się przedłużą Łapy zgrabiałe z zimna,ale lecimy wyżej, 25+gumak 4" i dalej to samo ,czyli konkretne, ale krótkie i energiczne podbicie ,luz wybierany w tempie jak przy lzejszych.Dalej 30g+9cm DuckFin Daiwy gumak dalej podbijany komfortowo,nie wleczony.Zakładam maksa co wrzóciłem do pudla , 35g+12cm Lunatic.Rzut już nie tak dynamiczny, bardziej dostojny i rozważny (nie mój badyl więc nie przeginam )Klucha wpada do gęstej zupy,opad dość szybki ,bo Wisełka okrutnie niska.Badyl daje radę, klęka jedynie 20-30 cm szczytówki,ale robotę wzorowo wykonuje reszta wedki.Niestety bczały czas bez brania,i niech nikt nie czeka na fajerwerki ,do końca nic sie nie zmianiło Dośc orki ,już wiem cojest grane,czas na cukierki.Bardz byłem ciekawy ,czy przy ewentualnym braku współpracy sandałka można przćwiczyc brzegowego okonia i szczupaczka,wie na poczatek obrotówki .Nawet nie pomyslałem aby zabrać nr 2 ,bo po kiego ,,uja ,więc 3-ka na start,jest dobrze,odległość OK jak na kaliber wedki i prowadze równiez. 4 i 5 to formalnośc,odległości wiecej jak zadowalające. Wobki . Tutaj mniej więcej ,to czego się spodziewałem ,czyli typowe lotniki .Wszelkie boleniowe przecinaki od 10g w góre bez ograniczeń , jak pociski aż po 9cm Thrill i RH85..Gorzej z smukłymi nielotami ,jak sandaczowe nocniki,ale nie tragicznie ,jednak w tej kategorii brylują inne ,dłuższe ,lub krótsze i nie tak szczytowe konstrukcje. Jednak wobki stosunkowo niewielkie z systemami rzutowymi jak np Yozuri 6,5cm 4g latał bardzo ładnie,porównywalnie jak Salmo Fryski 7cm DR Generalnie kij bardzo szybki,wybitnie szczytowy ,ale nie pałowaty.Dolnik uruchamia się , w/g mnie lepiej niż inne topowe modele tej mocy.Kilka fotek z dzisiejszej onany Aaa dla dociekliwych waga drąga to 164 gr, a zdjęcie poniżej nie są reklamą Shimano,chciałe sie tylko pochwalić nowym,choć nie nowym kołowrotkiem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Teraz wszystko jakieś jaśniejsze Rafał można iść spać...Coś mi się taki mały algorytm długości w stosunku do mocy i tego materiału po głowie tuła ale to zachowam dla siebie bo Ty na pewno też go odgadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Rafał, dzięki za ten opis, choć relację zdałeś mi już wcześniej z nad wody. Myślę, że na nasze pomorskie odcinki Wisły w zupełności wystarczy wersja 17lb. Kij pięknie się ugina na sucho, hol tej Twojej dużej torby ze sprzętem dostarczył niesamowitych wrażeń (udało się ją nawet trochę podholować po podłodze pod nogi ). Myślę, że to dobre rozwiązanie dla mnie. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Kuba. Jeśli nie zmienisz zdania, to jak w porzekadle? Do trzech razy sztuka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Kuba. Jeśli nie zmienisz zdania, to jak w porzekadle? Do trzech razy sztuka Dokładnie. Mam nadzieję, że już ostatnie podejście na dłuższy okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Piękny opis ze zdjęciami Rafale. Szybka akcja, sytuacja mrożąca krew w żyłach ...!!! Tylko to zakończenie " do końca nic się nie zmieniło ".A gdzie dramaturgia , urwane przynęty , złamane spinningi ale nowy kołowrotek to pokazał....!!! . Pozdrawiam serdecznie. Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opis badyla konkretny niezwykle - ale więcej chcemy o młynku ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opis badyla konkretny niezwykle - ale więcej chcemy o młynku ...Ale przecież to ten kołowrotek , co nikt go nie chce i się do niczego nie nadaje....fuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Opis badyla konkretny niezwykle - ale więcej chcemy o młynku ...Widziałem ten kręcioł u Rafała i jest do dupy Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 A ja tam wezmę przykład z Mistrza i zapodam sobie na przyszły sezon tą taką FiFiRiFi , a co . Zacne Dąbkowe badyle trza napędzać równie zacnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Widziałem ten kręcioł u Rafała i jest do dupy A fuj, taki szajs to profanacja Rafałowych kijków...bron Boże nie czepiać tego do tych zacnych customów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Tak lukam i lukam, piekny kijek ale czy nie za bardzo zjechałeś fore względem pierścionka?(ostatnie foto) Edytowane 8 Grudnia 2014 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Tak lukam i lukam, piekny kijek ale czy nie za bardzo zjechałeś fore względem pierścionka?(ostatnie foto)Dokładnie,ale całe szczęście nie czuć pod paluchem,bo pierścionek dobrze obobiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) SP862MH ,17lb c/w patyk z przeznaczeniem na sandacze ? . . . (już wiem) narazie tkwi coś w mojej głowie ale jeszcze nie zamęczam tym Rafała - być może jest to, to coś Edytowane 8 Grudnia 2014 przez ROOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 elitka StC 12lb 8'6" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 cd 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi