kogut Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jak zawsze rewelka,zwłaszcza lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Perfekcja. Gdyby nie dzielony dolnik, pewnie już bym o takim marzył 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Perfekcja. Gdyby nie dzielony dolnik, pewnie już bym o takim marzył Waldku bedzie i taki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 A no właśnie ,Waldku za dwa dni brat bliźniak. Troszkę cięższy o ok 10g z racji pełnej rękojeści,ale waga 150g też w sumie łapy nie urywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Różnica żadna. W sumie sprawa indywidualna. Nie jestem fanem dzielonych dolników, ze względów praktycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Bardzo gustowna struganka Rafał, równiutko czyściutko i z pomysłem, jak zawsze zresztą Zacna robota tak jak i blank zacny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 No panie lakierek to bajunia, lepiej już się chyba nie da. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Da się napewno ,ale dzięki ,zmotywuje mnie to ,do jeszcze bardziej wytężonej pracy Waldek ,też wolę pełne w tej długości,tym bardziej ,że kijek idealnie wyważony przy rękojeści krótszej o 5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Aż sie przygladnałem temu lakierkowi i faktycznie poezja. Bravo Całość równiez ze smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 No panie lakierek to bajunia, lepiej już się chyba nie da. Da się, ale z pistoletu tylko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Różnica żadna. W sumie sprawa indywidualna. Nie jestem fanem dzielonych dolników, ze względów praktycznych. Przepraszam , a co Ci w praktyce przeszkadza, chodzi mi o dzielony dolnik , tak z ciekawości pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Przepraszam , a co Ci w praktyce przeszkadza, chodzi mi o dzielony dolnik , tak z ciekawości pytam.Lubię sobie czasem dolnik kijka gdzieś zatknąć. Bynajmniej, nie w d..... Między kamienie, pod pachę albo chociażby w śnieg .Dzielony mało "stabilny" jest w takich sytuacjach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Lubię sobie czasem dolnik kijka gdzieś zatknąć. Bynajmniej, nie w d..... Między kamienie, pod pachę albo chociażby w śnieg 0041.jpg .Dzielony mało "stabilny" jest w takich sytuacjach Przy włożeniu w d... też satysfakcja gwarantowana bo nie dzielona . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Przy włożeniu w d... też satysfakcja gwarantowana bo nie dzielona .Tzw.pełna satysfakcja 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) "Stare świntuchy" ....i tak nawet bez mydełka FA. No to jednak dobrze Rafale , że zrobiłeś mi ten kijek dzielony. Nie będę się bał od niego odwrócić tyłem .... .A pro po właśnie kijka pokazanego powyżej , ciszę się , że do Ciebie Rafale trafiłem, bo zrobiłeś mi go fantastycznie .Dziękuję ... Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Zyga102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Elika 12lb z rękojeścią dającą pełną satysfakcję.Od uchwytu do końca badyla 29cm, ubranko świąteczne Fuji w tytanowych ramkach odY25 do 5L. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 cd 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Gustownie i z klasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Tak z ciekawości jaka jest waga całego kija ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Tak z ciekawości jaka jest waga całego kija ?Dolnik o 10g cięższy od poprzedniego z dzieloną,więc wyjdzie ok 150g.Tego w całości nie ważyłe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zważ w wolnej chwili ...jeśli to nie problem. Bo muszę coś porównać Tzn swój z Twoim Od takie porównanie kijków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nie da rady ,już na poczcie Już wspomniałem ,że dolnik cięższy o 10g od kija ważącego 140g,Ten z dzieloną rękojeścią zbrojony w esxy od 25Y do 4L,ten cięższy w pełnej w tytany Fuji 25Ydo 5L..Szytówki zatem różnić się wagowo nie powinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Rafał, znowu piękny majstersztyk. No , to Grzesio będzie się cieszył. Naprawdę wyszedł smakowicie z tymi białymi wstawkami. Ale to nie mój, więc mój z rudymi wstawkami też piękny... !!!Mój kijek dokładnie 140 g i to na aptekarskiej .... . Edytowane 18 Grudnia 2014 przez Zyga102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Mam pytanie, jaką maksymalnie główkę można założyć Elitce 8,6 do 12 lb aby w rzece komfortowo łowić kopytem 4 cale ? Edytowane 17 Grudnia 2014 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) ze 25gr tak uważamja mam elitke/TB 6,8 12lb i dziobie czasem 40 gr kurą na jeziorze, tak że elitarną mocą da radę Edytowane 17 Grudnia 2014 przez ROOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi