Skocz do zawartości

Dąbek 111 i skutki uzależnienia

Dąbek 111

Rekomendowane odpowiedzi

A bo ten ładniejszy to mój ci on  :D ! Cały uchwyt i elementy dolnika przeszczepione z fabrycznej MXS69L , co to leciała do mnie z Kanady i przyleciała w dwóch kawałkach  ;) . Ale dzięki temu poznałem Rafała i zaczęło się customowe szaleństwo , więc widzę same jasne strony przygód transportowych  :) . A połamaniec sobie leżał i leżał , aż się doczekał . Drugie życie wygląda bardzo smakowicie - już się nie mogę doczekać kiedy wezmę go w łapki ...

I wziął Dąbek suchy badyl w rękę swoją

a pianki , korki i ringi wszelakie uczynił posłusznymi

czym ożywił badyl , 

by powstać mógł jak feniks z popiołów ...

I stworzył Dąbek kij użyteczny

by radość czerpać mógł wędkarz ... ejmen  :D

Znaczy się wyndki , wyndki som we wiosce  ;) . Przyfrunęły dwa fx-y do nas wczoraj . Radość kolegi Artura vel @sandaczysko wielka , moja jeszcze większa . Super robota , jak zwykle czysto , schludnie i precyzyjnie . Przekładka rękojeści znakomita , robi wielkie wrażenie na postronnych  :P . Waga pełnego korka 114 gr. , mojego dzielonego 112 gr. - czyli dobrze jest . Kijek niezwykle smukły i filigranowy z pięknym , pełnym ugięciem . Takim muchówkowym . Podoba mnie się bardzo  :wub: . Od razu obudziły się wspomnienia kleniowych łowów sprzed lat . kiedy na rybki chodziłem z silstarem royal class ... Jutro testy nad wodą . Dzięki Rafał  :good: !

• Like 2

No i testy nad wodą były , a jakże ... Lata z niego fantastycznie , nawet nic nie ważące mikrusy da się ekspediować na zadowalające odległości . Przy tak mało zbieżnym blanku jest bardzo szybki i szybko gasnący  :D . Czucie migotków nawet tych anemicznych wobków fantastyczne . Minimy , po raz pierwszy na moim badylu , robią bardzo pozytywne wrażenie tym bardziej , że kij z założenia pod woblerki i żyłkę więc wybór przelotek w 100% trafiony . Wygoda rękojeści i antypoślizgowość uchwytu wspaniała . Wykonanie wzorowe . Satysfakcja gwarantowana  :D . Rybek dzisiaj niestety niet  :(  , ale frajda z łowienia nowym kijkiem rekompensowała nieco ciszę pod wodą . Żałuję tylko , że tak póżno Rafał go ukręcił ... Przecież micha mogła mi się cieszyć już ze dwa lata temu  :D .

Jeszcze raz dzięki wielkie Dąbku - kawał pięknej roboty  :clappinghands: ! I Arturo przyłącza się oczywiście do podziękowań również . Namysłów pozdrawia !!!

Edytowane przez malinabar
  • Like 1

Sandaczowa kosa na blanku StCroix Elite Extreme'

Uchwyt i pierścienie Matagi,przelotki Fuji tytanowe w spirali.

Dąbek..Szacun [emoji184] [emoji184] !! Bartek będzie w niebie [emoji3] [emoji3] .. Za niedługo musimy porozmawiać o czymś podobnym [emoji12] Pozdrawiam Piękny kij ..

Mnie się nie podoba. Zestawienie kolorów wygląda na takie jak by nic innego pod ręką nie było. Zaznaczam że to moja subiektywna opinia.

Najważniejsze aby jego użytkownikowi się podobało innym pewnie nie musi ;)

Edytowane przez _ronin