kogut Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Jak zwykle,klasa sama w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) . Edytowane 18 Lutego 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Gdybym miał wybierać.. to sam nie wiem, oba fajne. Bardzo ładnie zaprezentowałeś tą brązową piankę, zastanawiałem się jak to będzie wyglądać jest OKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 A bo ten ładniejszy to mój ci on ! Cały uchwyt i elementy dolnika przeszczepione z fabrycznej MXS69L , co to leciała do mnie z Kanady i przyleciała w dwóch kawałkach . Ale dzięki temu poznałem Rafała i zaczęło się customowe szaleństwo , więc widzę same jasne strony przygód transportowych . A połamaniec sobie leżał i leżał , aż się doczekał . Drugie życie wygląda bardzo smakowicie - już się nie mogę doczekać kiedy wezmę go w łapki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dzięki ,Panowie.Artur ,ten z brązową pianą,przerzucony w całości.Ani milimetra mojej zasługi , oryginalne ,fabryczne ubranie.Powiem szczerze ,że nawet mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 ...a ja wciąż nie znajduję odpowiednich okoliczności przyrody i nie sięgam po telefon, a tu takie perełki ludziska sobie wymyślają Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Phenix MXS72M Rekojeśc dzielona, DPS17 Fuji ,alconit 25Y - 5L. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Już wiem jak będzie wyglądało nowe wcielenie mojego M1 .Super dobrane kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 I wziął Dąbek suchy badyl w rękę swojąa pianki , korki i ringi wszelakie uczynił posłusznymiczym ożywił badyl , by powstać mógł jak feniks z popiołów ...I stworzył Dąbek kij użytecznyby radość czerpać mógł wędkarz ... ejmen Znaczy się wyndki , wyndki som we wiosce . Przyfrunęły dwa fx-y do nas wczoraj . Radość kolegi Artura vel @sandaczysko wielka , moja jeszcze większa . Super robota , jak zwykle czysto , schludnie i precyzyjnie . Przekładka rękojeści znakomita , robi wielkie wrażenie na postronnych . Waga pełnego korka 114 gr. , mojego dzielonego 112 gr. - czyli dobrze jest . Kijek niezwykle smukły i filigranowy z pięknym , pełnym ugięciem . Takim muchówkowym . Podoba mnie się bardzo . Od razu obudziły się wspomnienia kleniowych łowów sprzed lat . kiedy na rybki chodziłem z silstarem royal class ... Jutro testy nad wodą . Dzięki Rafał ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) No i testy nad wodą były , a jakże ... Lata z niego fantastycznie , nawet nic nie ważące mikrusy da się ekspediować na zadowalające odległości . Przy tak mało zbieżnym blanku jest bardzo szybki i szybko gasnący . Czucie migotków nawet tych anemicznych wobków fantastyczne . Minimy , po raz pierwszy na moim badylu , robią bardzo pozytywne wrażenie tym bardziej , że kij z założenia pod woblerki i żyłkę więc wybór przelotek w 100% trafiony . Wygoda rękojeści i antypoślizgowość uchwytu wspaniała . Wykonanie wzorowe . Satysfakcja gwarantowana . Rybek dzisiaj niestety niet , ale frajda z łowienia nowym kijkiem rekompensowała nieco ciszę pod wodą . Żałuję tylko , że tak póżno Rafał go ukręcił ... Przecież micha mogła mi się cieszyć już ze dwa lata temu .Jeszcze raz dzięki wielkie Dąbku - kawał pięknej roboty ! I Arturo przyłącza się oczywiście do podziękowań również . Namysłów pozdrawia !!! Edytowane 21 Lutego 2015 przez malinabar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mganko Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Dziekuje za Phenix MXS72M mistrzowskie wykonanie Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik.kdp Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Phenix MXS72M Rekojeśc dzielona, DPS17 Fuji ,alconit 25Y - 5L.Piękna sztuka. A mówią, że skutki uzależnień bywają nieciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Ostatnie wypociny, w kolejności: Mirage MF671 .Korek Floor bez szpachli.Osobisty FX761-1Elitka StC 9' 10lb, jeszcze przed lakierowaniem. Edytowane 10 Marca 2015 przez Dąbek 111 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ostatnie wypociny, w kolejności: Osobisty FX761-1 Przycinałeś go tak jak rozmawialiśmy czy pozostał w oryginale ? Kijki klasa....... jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Piękne kije Jak zawsze .... Czekam na Elitkę Bartka ... Pozdrawiam Filip.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Przycinałeś go tak jak rozmawialiśmy czy pozostał w oryginale ? Kijki klasa....... jak zawsze Dzięki.Blanku nie przycinałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Wszystkie cudne , ale Mirage chiba naj ... Coś mnie się gusta zmieniają i jakoś tak korecek jaśniutki jawi się baaardzo - coraz bardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Stylizacja elitki najbardziej mi leży, serce jednak ku ptaszorom mocniej bije. Przemyślane, dopracowane, to i pewnie łowne będą.Trzymasz wysoki poziom Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Sandaczowa kosa na blanku StCroix Elite Extreme'Uchwyt i pierścienie Matagi,przelotki oczywiście esex a nie fuji w spirali. Edytowane 9 Marca 2015 przez Dąbek 111 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Sandaczowa kosa na blanku StCroix Elite Extreme'Uchwyt i pierścienie Matagi,przelotki Fuji tytanowe w spirali.Dąbek..Szacun [emoji184] [emoji184] !! Bartek będzie w niebie [emoji3] [emoji3] .. Za niedługo musimy porozmawiać o czymś podobnym [emoji12] Pozdrawiam Piękny kij .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Wszystko ladnie ale piana moim zdaniem byla by przy tym projekcie bardziej na miejscu. Ale ja sie nie znam wiec Ciiiiiiiichoooo :-) wykonanie profeska ale to nic nowego. Peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Oryginalne zestawienie kolorów, niebieski + czerwone akcenty. Nie często są widziane takie kombinacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Mnie się nie podoba. Zestawienie kolorów wygląda na takie jak by nic innego pod ręką nie było. Zaznaczam że to moja subiektywna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Dąbek , nić na omotkach to jaka dokładnie ? Jeżeli to nie secret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Mnie się nie podoba. Zestawienie kolorów wygląda na takie jak by nic innego pod ręką nie było. Zaznaczam że to moja subiektywna opinia. Najważniejsze aby jego użytkownikowi się podobało innym pewnie nie musi Edytowane 9 Marca 2015 przez _ronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi