Manniek66 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Wędka zrobiona jest wg moich wskazówek. Wszystko jest tak jak miało być...mi się podoba 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Wędka zrobiona jest wg moich wskazówek. Wszystko jest tak jak miało być...mi się podoba I to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Biżuteria pod kolor z kołowrotkiem ... Najważniejsze , że się właścicielowi podoba ... Sam bym chciał taki kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 ".. Najważniejsze , że się właścicielowi podoba ... "Dokładnie. I pewnie na Szczecińskich bulwarach wyjmie parę sandaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Wędka zrobiona jest wg moich wskazówek. Wszystko jest tak jak miało być...mi się podoba ..od razu wiedziałem, że to Twój badyl młodzieńcze ...Ziuta, przy tej kolorystyce to i parę niewiast polegnie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 A tam...sie uczepiliście kolorystyki Zdjęcia wyszły mocno prześwietlone, w rzeczywistości wygląda to o wiele lepiej A co do bulwarów hm...wolę troche bardziej ustronne miejsca. Tłumy nad wodą i tramwaje nad głową i to niezbyt ciekawa opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ziuta, przy tej kolorystyce to parę niewiast polegnie ...Właśnie Bartek stworzył kija z myślą o tych niewiastach ... Co tam po sandaczach .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Kamil masz rację,piana bardziej pasuje do czarnego matagi i czerwonych pierścionków.Co do kolorównici,niestety fotki w makro nie oddają jej faktycznej barwy Kolego Kilobear ,zdziwiłbyś się ile trzeba się nakombinować,aby dobrać nić do tego blanku,zapewniam nie ma takich akurat pod ręką.Blank nie jest ani zielony ani niebieski,nić w naturalnym świetle prawie zlewa się z blankiem. Nie znam nr nici ani firmy,dostałem od tomasza z Rodmas,który używa jej właśnie do Extreme; Nić hafciarska nasączona lu powłeczona woskiem,więc trzeba było odtłuścić w kąpieli acetonowej,a i tak lakier uciekał.Dopiero trzykrotne lakierowanie cienkimi warstwami daje satysfakcjonujący efekt Dwie ostatnie fotki oddają w przybliżeniu faktyczny kolor nici ,a to ta sama co na wcześniejszych.Poprostu ze mnie dupa nie fotograf Edytowane 9 Marca 2015 przez Dąbek 111 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Do xtremów idealnie pasuje gudebrod blue dun.Info z art rod.Zdjecie również ich autorstwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Z Fuji też pod tą samą nazwą https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Nici-FUJI-ULTRA-POLY-100m-rozmiar-D-grubsze/755 Ta na twoim badylu jest dokładnie w tym kolorze,też nylon i ładnie zciemniała do koloru blanku,więc nie pękaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Właśnie widzę, nić dobrałeś idealnie Podoba mnie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Właśnie widzę, nić dobrałeś idealnie Podoba mnie sie Wszystko dobrał idealnie ... Super kijaszek .. [emoji184] [emoji184] [emoji184] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Wszystko dobrał idealnie ... Super kijaszek .. [emoji184] [emoji184] [emoji184]Nie no projekt jest Bartka, mi pozostało nie dać dupy przy doborze nici A kij fajny ,bo blank zajebisty i łowić na pewno będzie Edytowane 9 Marca 2015 przez Dąbek 111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 ..machałem ostatnio extremami na sucho..megakosojebne blanki... Dąbkowa robota jak zawsze tiptop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Boleniowy bat PST945 i fabryczna CD Taiaha 3m 20lb z nową rękojeścią. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Będzie kosił na bolkach .. Pięknie dobrane kolorki . Miodzio jak zawsze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Widzę tu Waldkową plażówkę jak zwykle Rafał ''czyściutka'' z dużą dozą elegancji robota !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Widzę tu Waldkową plażówkę jak zwykle Rafał ''czyściutka'' z dużą dozą elegancji robota !!!Za tydzień testy, mam nadzieję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Pozwolę sobie dorzucić zdjęcia mojego autorstwa. Dąbkowa robota super, wędka genialna 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Bartosz, czy ta Extremka to mono czy dwuskład? Niby że w opisie kija nie ma zaznaczonego że to dwuskład ale pewności nie mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ja mam monoblank, ale z tego co wiem jest też odpowiednik w dwóch kawałkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Na Twoich zdjęciach te kolory już mniej "się gryzą" a nawet wg. mnie ładnie współgrają. Fajny kij. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Phenix SP962XUL 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Widzę tu Waldkową plażówkę jak zwykle Rafał ''czyściutka'' z dużą dozą elegancji robota !!!Plażówka dojechała.MALINA Ostatnio lubię przerabianie klasyków. Nawet oryginalny insert w całości Rafał zostawił. Super i.... nieco lżejsza. Uprzedzając pytania. Całe 44 cm od środka stopki do końca 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Dziś odebrałem przesyłkę od Dąbka, znajdował się w niej kleniowo-jaziowy "ptaszor". Dziś cały dzień pracowałem, jednak udało się wygospodarować godzinkę na testy. Kij prezentuje się świetnie, dobra robota to za mało powiedziane. Zrobiłem na szybko test rzutowy, w teście na "sucho" rzucałem wobkiem 1,5g, kij podawał go na około 15 m( mierzone krokami ). Wobek 2g lądował około 20-tego metra. Potem były testy na "mokro". Kij po wyrzucie gaśnie momentalnie, czucie przynęty rewelacja, czuć każde zakłócenie pracy woblera, każdą trawkę. Kij został też "ochrzczony" Miałem dwa brania, pierwsze mocne aż poczułem je w łokciu, niestety nie zacięte. Drugie delikatne skubnięcie, tym razem zacięte i ryba wyholowana za skórkę. Mimo że to stykowe minimum forumowe, kijek wygiął się i pięknie amortyzował zrywy jazia. Jeśli pogoda się nie zepsuje, jutro zrobię porządny test kija. Wielkie dzięki Rafał 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi