Hcv Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Już niedługo i ja będę mieć takiego ,,ptaszora'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Pogoda pod psem w trakcie urlopu sprzyja krętactwu Pokoleielitka StC 9' 12lbAvid 8'6" 17lb4C68MHF StC 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Się ukręciły dwa TX-y W spinie TX713-Ccast na TX712-CZbrojone nie inaczej ,jak w Fuji tytan Spin waży 75g ,atomiast cast 102g .to zapewne z racji wagi uchwytu jak i korka burnt. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 i dolicz jeszcze dwa pierścienie więc w stosunku do mojego spina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Super wyszło , brawo Rafał !Rękojeść 713-stki dziwnie znajoma - sprawdza się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 SP862MH 17lbPrzelotki KL od 25 do 4.5 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Pięknie, czysto, schludnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Pięknie, czysto, schludnie... I tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Czy przelotki w tym M1 to Fuji KL/KT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 W tym blanku drzemie kawał nie odkrytej mocy,Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Czy przelotki w tym M1 to Fuji KL/KT?Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Się ukręciły dwa TX-y W spinie TX713-Ccast na TX712-CZbrojone nie inaczej ,jak w Fuji tytan Spin waży 75g ,atomiast cast 102g .to zapewne z racji wagi uchwytu jak i korka burnt.Ten w caście ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiszka Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 nieee M1 numero uno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Rafał pozwól , że zapytam w Twoim wątku jako żeś obcykany z ptaszorami W moim ulubionym StC niestety nie ma w odpowiedniej długości, nie mogę znaleźć tago co nadawało by sie do microjigów . Czy FX802-2 będzie dobrym wyborem jeżeli chodzi o łowienie jigami 1-5gr w niedużej rzece ? Cel kardynał z możliwością przyłowu kropasa .Dodam , że lubię kije szybkie o progresywnym ugięciu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Powinien dać radę, przynajmniej w zakładanym górnym c/w.Do najlżejszych jigów super jest DF ,ale to 2,4m w jednym kawałku, no i seria mirage.Z FX-ów kompromisem może być FX761-2 ten da radę z dołu 1g ,a i w górnym c/w 5g jeszcze też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Rafał, 210-220 cm,kij na rzekę(bardzo silny nurt) z łodzi pod sandacza, głownie guma cw w okolicy 15-50 g, dodatkowo łowienie wertykalne. Zbrojenie górą, znajdziesz coś ? Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Radbraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dzięki , raczej pójdę w stronę kompromisu w FX761-2 . Jeżeli będzie klekał to mocniejszy zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) No i do mnie dotarła moja kleniowa wykałaczka Pierwsze wrażenia- bomba, rewelacyjny kijek. Wszystko ładnie wykonane, starannie i tak jak chciałem według moich wskazówek. Blank dobrany przez telefon, Rafał wiedział co dobrać pod moją rzekę. Biorąc dzisiaj kijek w rękę wiedziałem, że trafił w sam środek. Powiem tyle: R E W E L A C J A Nie miałem za bardzo czasu i sprzętu, no ale udało się zrobić zdjęcia na których cosik widać Dąbkowa magia!!! Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Wil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Świetny patyk do kleniowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Rafał, 210-220 cm,kij na rzekę(bardzo silny nurt) z łodzi pod sandacza, głownie guma cw w okolicy 15-50 g, dodatkowo łowienie wertykalne. Zbrojenie górą, znajdziesz coś ?Z M1 Inshore znalazłby się.Blank 230cm ,który można modelowac po konkretne gramatury.Miałem kijek na tym blanku cięty tylko z dołu i w takiej wersji spokojnie 40g+4"guma.Myślę ,że 50g+guma spokojnie obsłuży. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Dąbek 111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Takie coś jak na foto ? Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Radbraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Takie coś jak na foto ?Nie ,nie ten walnąłem się.Wystarczy zwykły M1 25lb, takiego miałem.. Inshore będzie za mocny.,dobry pod jerki i duże szczupakowe gumy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Czyli taki, tylko mocniejszy ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Tak ,najmocniejszy z castingowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Z castingowych czy dropszotowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi