Skocz do zawartości

Dąbek 111 i skutki uzależnienia

Dąbek 111

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Rafał pozwól , że zapytam w Twoim wątku jako żeś obcykany z ptaszorami ;)  W moim ulubionym StC niestety nie ma w odpowiedniej długości, nie mogę znaleźć tago co nadawało by sie do microjigów . Czy FX802-2 będzie dobrym wyborem jeżeli chodzi o łowienie jigami 1-5gr w niedużej rzece ? Cel kardynał z możliwością przyłowu kropasa .

Dodam , że lubię kije szybkie o progresywnym ugięciu .

Pozdrawiam :)

No i do mnie dotarła moja kleniowa wykałaczka :D Pierwsze wrażenia- bomba, rewelacyjny kijek. Wszystko ładnie wykonane, starannie i tak jak chciałem według moich wskazówek. Blank dobrany przez telefon, Rafał wiedział co dobrać pod moją rzekę. Biorąc dzisiaj kijek w rękę wiedziałem, że trafił w sam środek. Powiem tyle: :wub: R E W E L A C J A :wub:

Nie miałem za bardzo czasu i sprzętu, no ale udało się zrobić zdjęcia na których cosik widać :)

post-57188-0-71274600-1429033736_thumb.jpg

post-57188-0-52470800-1429033743_thumb.jpg Dąbkowa magia!!! :D

post-57188-0-95136800-1429033748_thumb.jpg

post-57188-0-27655500-1429034595_thumb.jpg

Edytowane przez Wil
  • Like 2

Rafał, 210-220 cm,kij na rzekę(bardzo silny nurt) z łodzi pod sandacza, głownie guma cw w okolicy 15-50 g, dodatkowo łowienie wertykalne. Zbrojenie górą, znajdziesz coś ?

Z M1 Inshore znalazłby się.Blank 230cm ,który można modelowac po konkretne gramatury.

Miałem kijek na tym blanku cięty tylko z dołu i w takiej wersji spokojnie 40g+4"guma.Myślę ,że 50g+guma spokojnie obsłuży.

Edytowane przez Dąbek 111