PiernikTorunski Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Phenix wykonanie moje klimaty, i tak będę chciał miec dolnik zrobiony jak w tym projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zajefajna kosa na sandcza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ten Matagi bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Tak Matagi super, Rafał czy jest taki Matagi 18 lb lub blisko tego by ładnie podbił 35 g plus 4'' gumy ? wędka w castingu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Tak Matagi super, Rafał czy jest taki Matagi 18 lb lub blisko tego by ładnie podbił 35 g plus 4'' gumy ? wędka w castingu.Te 16lb to takie powiedzmy japońskie ,czyli nie amerykańskie.Jest jeszcze blank z tej serii 20lb 2,3m ,czyli realnie mocne 17.Mam go akurat w domu i tej pod cięższe jigi będzie bardzo dobry,zarówno w wersji spin jak i cast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Te 16lb to takie powiedzmy japońskie ,czyli nie amerykańskie.Jest jeszcze blank z tej serii 20lb 2,3m ,czyli realnie mocne 17.Mam go akurat w domu i tej pod cięższe jigi będzie bardzo dobry,zarówno w wersji spin jak i cast....ale podbije główkę 35 g ? Może ścięty z góry do 220 cm da więcej komfortu w tej gramaturze ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Po co ścinać ,pytałeś o taki tylko mocniejszy ,więc piszę ,że jest Jak chcesz krótszą dwuskładową potworówkę ti jest taki M1. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zandi21 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ten St.Croix wyszedł świetnie i wygląda na niezła armate jakie gramatury glowek obsłuży od dołu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Mam już kilka M1 od ciebie i zastanawiam się nad czymś do 220 cm raczej w jednoskładzie a ten Matagi bardzo mnie zainteresował ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Rafał pamiętasz o mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ten St.Croix wyszedł świetnie i wygląda na niezła armate jakie gramatury glowek obsłuży od dołu?Myślę ,że od 7g+3" już można fajnie łowić ,ale najlepswzy komfort będzie 10-20g z gumkami 3-4" Rafał pamiętasz o mnie ?Oczywiście , choć temat nie jest łatwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ostatni z Phenixowych XULi I coś co ostatnio spędza mi sen z powiek, Matagi SS LL, choć nie on w roli głównej 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Motyla noga, co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ryba? Na owada nie wygląda ani na żaden element owadziej anatomii. Jak Cię znam to jutro lakierujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Motyla noga, co to jest ? chodzi Ci o to ? http://jerkbait.pl/topic/68158-uchwyt-ko%C5%82owrotka-delfin/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Tak, pierwszy raz widzę taki uchwyt Ciekawe kiedy zrobią Delfina z pazurem ? Edytowane 23 Stycznia 2016 przez Radbraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Dąbek 111, on 23 Jan 2016 - 16:08, said: I coś co ostatnio spędza mi sen z powiek, Matagi SS LL, choć nie on w roli głównej To nie jesteś sam, ja już kilka lat tak mam. Mawiają, że każdy ma swoje demony czasy takie nastały, że już nawet tego nie ma na własność Ryba? Na owada nie wygląda ani na żaden element owadziej anatomii. Jak Cię znam to jutro lakierujesz? Rafał proszę, posłuchaj mnie, nie lakieruj Wojtek chce Cię puścić po bandzie, On już sporo założył i żadnego nie lakierował Najpierw spróbuj, jeśli tak nie będzie dobrze, zawsze można później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Rafał proszę, posłuchaj mnie, nie lakieruj Wojtek chce Cię puścić po bandzie, On już sporo założył i żadnego nie lakierował Najpierw spróbuj, jeśli tak nie będzie dobrze, zawsze można później Janusz , ja o omotkach, a to trochę trzeba pomazać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) woblerwz, on 23 Jan 2016 - 20:27, said:woblerwz, on 23 Jan 2016 - 20:27, said:Janusz , ja o omotkach, a to trochę trzeba pomazać.Ok. teraz jasne Po prostu na zdjęciach, jak to u Rafała, omotki polakierowane to tak sobie jakoś pomyślałem, że o coś innego chodzi Edytowane 23 Stycznia 2016 przez JanuszD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Polakierowany ptasior a LL tylko złozona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Rafciu - pytanie techniczne - czy zawsze na lączeniu typu spigot stosujesz omotkę na dolniku ? Tak jak w tym przypadku ? Jest to niezbedne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Matagi ma uchwyt zmontowany nawet nie czakałem na rowing ,który ma dojechać w poniedziałek i obsadziłem na graftowej tulejce ,którą dotaczałem aż idealo wypełniła luz Wojetek na razie bez omotek, zabawę z spasingiem będę przeciągał na maksa. Rafciu - pytanie techniczne - czy zawsze na lączeniu typu spigot stosujesz omotkę na dolniku ? Tak jak w tym przypadku ? Jest to niezbedne ?Powinno pyć fachowe wzmocnienie ,bo wklejony na klin od dupy strony spigot, w ugięciu dość mocno napiera na ściankę.Wędka w pierwotnej wersji była na monoblanku.Stwierdzić ,że stosuję takie wzmocnienie ,to jednak nadużycie ,bo to mój pierwszy spigot ale wcale się nie chwaląc ,jestem z siebie zadowolony.Sama omotka to jednak półśrodek ,który na razie daje radę,jak dojdzie węglowy rowing ,to jedak zastąpie nim omotkę,tak samo jak na części żęnskiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Gratulacje przy doborze komponentów do Matagi,przy tak fajnym blanku będzie ''kosmos'' do jiga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Dąbek 111, on 24 Jan 2016 - 10:00, said:Matagi ma uchwyt zmontowany nawet nie czakałem na rowing ,który ma dojechać w poniedziałek i obsadziłem na graftowej tulejce ,którą dotaczałem aż idealo wypełniła luz Wojetek na razie bez omotek, zabawę z spasingiem będę przeciągał na maksa. Powinno pyć fachowe wzmocnienie ,bo wklejony na klin od dupy strony spigot, w ugięciu dość mocno napiera na ściankę.Wędka w pierwotnej wersji była na monoblanku.Stwierdzić ,że stosuję takie wzmocnienie ,to jednak nadużycie ,bo to mój pierwszy spigot ale wcale się nie chwaląc ,jestem z siebie zadowolony.Sama omotka to jednak półśrodek ,który na razie daje radę,jak dojdzie węglowy rowing ,to jedak zastąpie nim omotkę,tak samo jak na części żęnskiej. Trzy razy tak przeciągaj na maksaWzmocnienie jest koniecznerowing jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Powinno pyć fachowe wzmocnienie ,bo wklejony na klin od dupy strony spigot, w ugięciu dość mocno napiera na ściankę.Wędka w pierwotnej wersji była na monoblanku.Stwierdzić ,że stosuję takie wzmocnienie ,to jednak nadużycie ,bo to mój pierwszy spigot ale wcale się nie chwaląc ,jestem z siebie zadowolony.Sama omotka to jednak półśrodek ,który na razie daje radę,jak dojdzie węglowy rowing ,to jedak zastąpie nim omotkę,tak samo jak na części żęnskiej.Aha , czyli rozumiem , że w blankach w,których seryjnie zastosowany jest spigot nie trzeba tej omotki robić ? Seryjne blanki 2-skladowe na spigocie mają wzmocnienie w tym miejscu ? Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Spejson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi