krzysiek Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 A ja nakładam szmatką, na tokarce jeszcze przed montażem, żeby się potem korek nie usyfił.Szybko i równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 A ja nakładam szmatką, na tokarce jeszcze przed montażem, żeby się potem korek nie usyfił.Szybko i równo.Dobre,dobre wypróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Nałożyłem tak jak kolega Rafał nakazał, miękką szmatką 2 razy , wróciłem z treningu ,kukam na korki a tam susza jak na Saharze w lato .Wszystko wpiło . I teraz się waham :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Mnie się podoba piankowe P844...tzn pasuje mi ddzielona rękojeść i czerwone wstawki na omotkach. Jak troszku odłożę kaski to jeszcze przed weekendem majowym podobnie chciałbym uzbroić XZoge 8kg...ale nie chciałbym już nic (żadnej pianki) nad uchwytem....Mam ładne czerwone Abu SSC3 5601 i kolorystycznie pasuje mi idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Stachu nie pękaj i wcieraj ,ino cienko Przemek ,Xzoga 8kg to już kawał badyla i warto mieć za co chwycić w razie przyłowu wąsa.Choć nie wiem ,nie miałem takiej ryby na kiju i być może wystarczy dolnik do łokcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhary1 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Oj nie wystarczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Tak też myślałem, bo w Xzoga 7kg montowałem fore w długości na dobry chwyt No chyba ,że będzie to typowa jerkówka i moc pały determinowana bardziej więlkością ciskanych klocków niż holowanych ryb. Edytowane 16 Listopada 2013 przez Dąbek 111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhary1 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Tak czy siak,przy modzie do łokcia,przy przyłwie dużej ryby łapsko nam wędruje w stronę 30 Pozdrawiam Dąbek111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Rafał - "Pawlisko" po testach nad wodą . Mniodzio praca , jedyny zonk to stara Tica ni w ząb pasująca do tego kija W związku z tym St.Croix idzie do ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 To ma być jerkówka z przeznaczeniem na średnie i duże szczupaki, a w razie przyłowu, to chyba ręka od trzymania za goły blank nad multikiem mi nie odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 z tego co mi wiadomo to xzoga jest cienka, więc z chwytem może być problem. Dodatkowo przy standardowym caście i dużej rybie dochodzi nam skręcanie wędki, więc męczymy się podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 To zmienia postać rzeczy,a w razie W można dolnik wcisnąć pod pachę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 To zmienia postać rzeczy,a w razie W można dolnik wcisnąć pod pachę Można i między nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Maniek, drugiej armarty mi tam nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Ponownie to co lubię,Phenix w spirali Tym razem UMBX-S700MH przycięty z dołu ok 5-6cm.Trochę ekstrawagancji ,ale myślę,że nie wypadł barokowo lecz dość stonowanie.Rattan wykonany przez Artura @Ark70, piccabello pod kolor Curado E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 "Ojciec Chrzestny" będzie bardzo, ale to bardzo zadowolony Brawo Rafał, wędki robione przez Ciebie to wręcz poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 "Ojciec Chrzestny" będzie bardzo, ale to bardzo zadowolony Brawo Rafał, wędki robione przez Ciebie to wręcz poezja Haha, no ja już jestem zadowolony pomimo że jeszcze jej nie widziałem na żywo. Ale może już jutro będę ją mógł pomacać. Na fotach wygląda b. fajnie więc w realu zapewne będzie jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Dzięki Stasiu ,ale z tą poezją nie przesadzaj Ostatnie fotki robiłem o 7-ej rano w kuchni ,przy porannej kawce przed robotą,bo badyl wczoraj o tej porze jeszcze się suszył,a kurier zamówiony. Ale lakierek Lamar jest pod tym względem nr 1. Krótka instrukcja dla żonki (1,5 strony )jak spakować,i cześć pieśni ,pojechał ,a tak chciałem pomachać gotowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Dzięki Stasiu ,ale z tą poezją nie przesadzaj Ostatnie fotki robiłem o 7-ej rano w kuchni ,przy porannej kawce przed robotą,bo badyl wczoraj o tej porze jeszcze się suszył,a kurier zamówiony. Ale lakierek Lamar jest pod tym względem nr 1. Krótka instrukcja dla żonki (1,5 strony )jak spakować,i cześć pieśni ,pojechał ,a tak chciałem pomachać gotowcem Rafał, nie obrazisz się jak pomacham za Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Rafał, nie obrazisz się jak pomacham za Ciebie?Jak ojce pozwolom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Spokojnie, o to nie ma się co martwić. Zrobię jakieś fotecki i wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Oj, poezja, poezja.A przez Ciebie przemawia wrodzona skromność ( tutaj nadmieniam że nie jestem z tym panem związany biznesowo prócz tego że jak sobie teraz przypomniałem wiszę mu 3 dychy za Cork seal.......... , co naprawię jutro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Oj, poezja, poezja.A przez Ciebie przemawia wrodzona skromność ( tutaj nadmieniam że nie jestem z tym panem związany biznesowo prócz tego że jak sobie teraz przypomniałem wiszę mu 3 dychy za Cork seal.......... , co naprawię jutro)Więc co, już nigdy nie uzbroisz kija u Rafała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Nie, nie mam z tego kasy . A kijek uzbroję , mam już pomysły na 2 sztuki nawet ( na marginesie, zajrzałem do Twinka, smaru faktycznie sporo i to nowego - dzięki Robert) Edytowane 21 Listopada 2013 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Nie, nie mam z tego kasy . A kijek uzbroję , mam już pomysły na 2 sztuki nawet Coś na "letko" czy coś pod grubszego zwierza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi