Skocz do zawartości

Dąbek 111 i skutki uzależnienia

Dąbek 111

Rekomendowane odpowiedzi

Niektóre seryjniaki już ją mają ;) Daiwa Whisker

Ten ma ,bo nie widzę dowiniętej maty na końcu dolnego elementu , w matagi mebaru, jest dowinięte wzmocnienie w tym elemencie - a mnie interesuję czy wtedy również trzeba dawać omotkę :)

• 2 tygodnie później...

Dzisiaj stałem się posiadaczem kijka Twojego wykonania . Powiem tak zdjęcia nie oddają tego co jest w rzeczywistości . Patrząc na zdjęcia przeszło mi przez myśl aby go trochę zmienić , a jak wziąłem go do ręki to wszystko się zlało w jedną całość .  :D

• Like 2

Dzisiaj stałem się posiadaczem kijka Twojego wykonania . Powiem tak zdjęcia nie oddają tego co jest w rzeczywistości . Patrząc na zdjęcia przeszło mi przez myśl aby go trochę zmienić , a jak wziąłem go do ręki to wszystko się zlało w jedną całość .  :D

Takie są kije z pod ręki Rafała :)

Trzeba mieć choć jedną w swoim arsenale,ażeby się o tym wszystkim przekonać :D

• Like 4

Dzięki Panowie :wub:

Blank jest godny uwagi ,a już nie raz obiecywałem sobie samochodowego cichego leżaka, wyciąganego niczym królika z kapelusza w sprzyjających okolicznościach.

Muszę jednak przemyśleć, czy stać mnie na wędkę,która nie zna dnia ani godziny. :rolleyes: Z drugiej strony ,kiedy moje planowane wypady wędkarskie liczę na placach rąk w ciągu roku, to może właśnie stać mnie bardziej na taką niż każdą inną :lol:

• Like 5

Pierścionki zakupione w Rodmas ,ale pochodzą o Krzysztofa Zielińskiego z FA. 

Ciemniejsze jak CRB ,ale jednak nie aż tak jak powinny , deko jaśniejsze od końcówki metalowo gumowej CRB

Pierścienie CRB są jeszcze jaśniejsze,to się chyba zwie  amarant B)

Edytowane przez Dąbek 111

• 1 miesiąc temu...