popper Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Aha , czyli rozumiem , że w blankach w,których seryjnie zastosowany jest spigot nie trzeba tej omotki robić ? Seryjne blanki 2-skladowe na spigocie mają wzmocnienie w tym miejscu ?Niektóre seryjniaki już ją mają Daiwa Whisker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Niektóre seryjniaki już ją mają Daiwa WhiskerTen ma ,bo nie widzę dowiniętej maty na końcu dolnego elementu , w matagi mebaru, jest dowinięte wzmocnienie w tym elemencie - a mnie interesuję czy wtedy również trzeba dawać omotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek60 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Witaj Rafał Planuje zakup następnego Elixirka, tym razem dłuższy Fx 862-2, czy znalazłbyś czas żeby go ubrać w minimy i być może" Delfin"? Jezeli tak to podaj orientacyjnie termin Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Lekko/średni travelek , nada się na bolki oraz szczupaki i sandałki na lekko.Wyrośnięte garbusy i pstrągi też mogą być celem 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Cudo!!! Jak zwykle piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szemo Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 A jak prace nad delfinem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash10 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Rafał trzymasz mega wysoki poziom! Wielki szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Zajefajny kijaszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Dzisiaj stałem się posiadaczem kijka Twojego wykonania . Powiem tak zdjęcia nie oddają tego co jest w rzeczywistości . Patrząc na zdjęcia przeszło mi przez myśl aby go trochę zmienić , a jak wziąłem go do ręki to wszystko się zlało w jedną całość . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Fajny uchwyt i pomysł na zakończenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Dzisiaj stałem się posiadaczem kijka Twojego wykonania . Powiem tak zdjęcia nie oddają tego co jest w rzeczywistości . Patrząc na zdjęcia przeszło mi przez myśl aby go trochę zmienić , a jak wziąłem go do ręki to wszystko się zlało w jedną całość . Takie są kije z pod ręki Rafała Trzeba mieć choć jedną w swoim arsenale,ażeby się o tym wszystkim przekonać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Trafnie i pięknie powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Takie są kije z pod ręki Rafała Trzeba mieć choć jedną w swoim arsenale,ażeby się o tym wszystkim przekonać I dlatego ten travel leci do mnie ;P. Pzdr,Sławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Dzięki Panowie Blank jest godny uwagi ,a już nie raz obiecywałem sobie samochodowego cichego leżaka, wyciąganego niczym królika z kapelusza w sprzyjających okolicznościach.Muszę jednak przemyśleć, czy stać mnie na wędkę,która nie zna dnia ani godziny. Z drugiej strony ,kiedy moje planowane wypady wędkarskie liczę na placach rąk w ciągu roku, to może właśnie stać mnie bardziej na taką niż każdą inną 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Fajnie wygląda.Jakie pierścienie zastosowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Pierścionki zakupione w Rodmas ,ale pochodzą o Krzysztofa Zielińskiego z FA. Ciemniejsze jak CRB ,ale jednak nie aż tak jak powinny , deko jaśniejsze od końcówki metalowo gumowej CRBPierścienie CRB są jeszcze jaśniejsze,to się chyba zwie amarant Edytowane 4 Lutego 2016 przez Dąbek 111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 A jak prace nad delfinem?W bezwietrznych momentach ,o które ostatnio ciężko trwają testy rzutowo/ugięciowe Jest już bliżej jak dalej,ale kontynuuję zabawę bez zbytniej spinki,czas nie nie goni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Moja nauczycielka z Techniku nazwała by ten kolor, jak i wszystkie podobne "burdel róż" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) I dlatego ten travel leci do mnie ;P. Pzdr,Sławek Travel dla Smoka . Mało jeszcze chrustu w sklepie, że trzeba kijki kręcić? Edytowane 5 Lutego 2016 przez pawello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Travel dla Smoka . Mało jeszcze chrustu w sklepie, że trzeba kijki kręcić? I tu się mylisz Kolego, bo "smok24" to nie ja Pzdr,Sławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Oj Rafał!!! Widzę że dawno już nie byłeś aktywny w swoim wątku i pewnie już zapomniałeś jak się wstawia foty. Postaraj się i pokaż tą moją boleniową kosę. Bo coś czuję że być może już o to chodzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Mariusz masz 100% racji ,muszę potrenować Taka sobie pęłna rękojesć na TVS.Nawet fajnie leży w łapie. Elita 2,6m 12lb Edytowane 8 Marca 2016 przez Dąbek 111 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Phenixowy XUL,oraz armatka boleniowa Trifecta 2,9m 12lb w realu bliżej 15-tu ,ubrana w Torzite od 20H do 4,5kt Edytowane 8 Marca 2016 przez Dąbek 111 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) No...No...1 klasa.Jak zawsze Edytowane 8 Marca 2016 przez Kogut Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi