Mariusz54 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 No w końcu ogarnąłeś. Miałem napisać że mam rację w 50 procentach ale już widzę że jednak w stu. Bolki Wyszogrodzkie już mają prze....ne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 A armatka konkretna. Zdałem się na Ciebie i już wiem że nie będę żałować. Dzięki!!! Już się nie mogę doczekać go pomacać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Phenix laleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 A armatka konkretna. Zdałem się na Ciebie i już wiem że nie będę żałować. Dzięki!!! Już się nie mogę doczekać go pomacać.jak do ciebie dojedzie to żona na jedną noc z łózka ...... fajny kijaszek, samych życiówek życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Rafał czy docinałes TVSa z czoła ? Jakoś tak na zdjęciu wygląda.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Rafał czy docinałes TVSa z czoła ? Jakoś tak na zdjęciu wygląda....Zbyszek to jest 17-ka więc fore nie wyszedł tak filigranowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Mariusz masz 100% racji ,muszę potrenować Taka sobie pęłna rękojesć na TVS.Nawet fajnie leży w łapie. Elita 2,6m 12lb TVS 16 czy 17? Edit:To juz wiem Edytowane 9 Marca 2016 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boki Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Jak zwykle pełen profesjonalizm, gratulacje .Super ten korek mógł bym za pytać gdzie można taki kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Jak zwykle pełen profesjonalizm, gratulacje .Super ten korek mógł bym za pytać gdzie można taki kupić.Dzięki Korek tiger z Rodmas w Gdańsku Edytowane 11 Marca 2016 przez Dąbek 111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Phenixowy XUL... Rafał, jak zwykle design w Twoim wykonaniu który mi bardzo odpowiada i który lubię.Ale "czepiem się" tego opisu 1-8lb 2-11g XUL ?Ja przyznam szczerze, że zaczynam zatracać się w tym, co dla kogo jest Xtreme Ultra Ligtem a Ultra Ligthem i Lightem !Do tej pory wydawało mi się (i chyba nie tylko mi) że XUL to wartości w przedziale do 4lb i ~3/4g.Ostatnio znajomy ze Świnoujścia mówi mi, "a okonie łowimy na ultra lajta, 7-18g" no dla mnie UL to akurat przedział do 10g, ale jak widzę co region to i kryteria podziału różne .W jakich kryteriach w takim razie należy oceniać Mosquito czy Mirage - XXUL, XXXUL ? OT : Rafał, temat przeróbki Parabelki umarł śmiercią naturalną, w międzyczasie kupiłem Panfisha, będziemy w zamian myśleć nad M1. Edytowane 12 Marca 2016 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 SP-962-XUL to model blanku, a nie pomysł na opis budowniczego wędki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 A czemu to tak jakoś dziwnie ??? brakuje kilka milimetrów rureczki w rękojeści??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Uchwyt rozkrecony Jak wlozysz kolowrotek i skrecisz to nie bedzie brakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) To znaczy że co - nakrętka razem z gwintem uchwytu się dokręca ??? a po skręceniu uchwyt się schodzi bliżej siebie ???Czy tylko nakrętka zamaskuje TO ??? Edytowane 13 Marca 2016 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jak przykrecisz kolowrotek, to mala czesc nakretki najdzie na ta rurke i gwint nie bedzie widoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 A czemu to tak jakoś dziwnie ??? brakuje kilka milimetrów rureczki w rękojeści???Nic nie brakuje.W SKSS Voven musi być w długości 41mm, w KSKSS 34mm. Jak będzie dłuższy, to nie dokręcisz kołowrotka (konkretnie w uchwycie jak na foto),bo zabraknie gwintu pod nakrętką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 A czemu to tak jakoś dziwnie ??? brakuje kilka milimetrów rureczki w rękojeści??? Plastikowa tulejka z gwintem do SKSS styka się z rurką voven, zupełnie prawidłowo wykonane, tam nie ma żadnej szpary czy braku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 OK, tera wszystko jasne. Nie chodziło mi ,że to jakaś niedoróbka tylko dlaczego To tak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 SP-962-XUL to model blanku, a nie pomysł na opis budowniczego wędki Faktycznie, opis blanku .Myślałem że Rafał do tych podanych wartości XUL-a "sobie dorobił" Rafał, Apioo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Faktycznie, opis blanku .Myślałem że Rafał do tych podanych wartości XUL-a "sobie dorobił" Rafał, Apioo Zwierzu tutaj się nic nie "dorabia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Halo pobudka, do roboty proszę się brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Rafał zrób proszę taki kształt piany na dolniku i omotkę jak na pierwszym foto, sam kolor omotki z drugiego czyli miedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) Edytowane 5 Maja 2016 przez Dąbek 111 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 No wreszcie jakaś aktywność w wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Rafał jakie wymiary ma pierścionek na zakończeniu fore? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi