Skocz do zawartości

Dąbek 111 i skutki uzależnienia

Dąbek 111

Rekomendowane odpowiedzi

A armatka konkretna. Zdałem się na Ciebie i już wiem że nie będę żałować. Dzięki!!! Już się nie mogę doczekać go pomacać.

jak do ciebie dojedzie to żona na jedną noc z łózka ...... ;)  fajny kijaszek, samych życiówek życzę 

Phenixowy  XUL...

4568611_2016-03-08-3601.jpg

Rafał, jak zwykle design w Twoim wykonaniu który mi bardzo odpowiada i który lubię.

Ale "czepiem się" tego opisu 1-8lb 2-11g XUL :blink: ?

Ja przyznam szczerze, że zaczynam zatracać się w tym, co dla kogo jest Xtreme Ultra Ligtem a Ultra Ligthem i Lightem !

Do tej pory wydawało mi się (i chyba nie tylko mi) że XUL to wartości w przedziale do 4lb i ~3/4g.

Ostatnio znajomy ze Świnoujścia mówi mi, "a okonie łowimy na ultra lajta, 7-18g" no dla mnie UL to akurat przedział do 10g, ale jak widzę co region to i kryteria podziału różne <_<.

W jakich kryteriach w takim razie należy oceniać Mosquito czy Mirage -  XXUL, XXXUL ?

OT :

Rafał, temat przeróbki Parabelki umarł śmiercią naturalną, w międzyczasie kupiłem Panfisha, będziemy w zamian myśleć nad M1.

Edytowane przez Zwierzu

4568610_2016-03-08-3603.jpg  A czemu to tak jakoś dziwnie ??? brakuje kilka milimetrów rureczki w rękojeści???

Nic nie brakuje.W SKSS Voven musi być w długości 41mm, w KSKSS 34mm. :)

Jak będzie dłuższy, to nie dokręcisz kołowrotka (konkretnie w uchwycie jak na foto),bo zabraknie gwintu pod nakrętką.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...