szpaczek23 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 WitamOdświeżę trochę temat:)Co tam na Wisełce słychać panowie??biegam ostatnio trochę popołudniami w rózńnych odcinkach(Rudniki, Biała Góra, Miłoradz_Mątowskie)i generalnie chyba jestem beztalencie, bo poza szklakami okoniami to nic na kiju nie siada Macie jakieś lepsze rezultaty?(to akurat nie będzie trudne:P)ewentualnie polećcie jakieś miejsce, ew. rybę na którą konkretnie można byłoby się nastawiać o tej porze. W grę wchodzi wędkowanie z brzegu, no i pomijam chyba z góry sumowanie bo sprzęt raczej z góry skazuje mnie na porażkę, aczkolwiek powoli się zbrojęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Witam. Czy ktoś z użytkowników orientuje się jak wygląda sytuacja z pokrywą lodową na jeziorze Marchowo? Da się bezpiecznie wejść i łowić przy tej niestabilnej pogodzie czy lód jest już na tyle słaby że nie warto ryzykować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Witam,lód jest bezpieczny, trzeba tylko przy wchodzeniu uważać bo gdzieniegdzie odpuściło trochę przy samym brzegu ,ja wchodziłem z pomostu i było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Dzwoniłem do znajomego bo był w niedzielę i mówił, że spoko. Lód gruby, ewentualnie na wejście uważać. A od tego czasu odwilży nie było. Ładne płocie łapali na pinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Dzięki za info. Będę w sobotę od rana wiec jeśli ktoś z was będzie to zapraszam na wspólne łowienie Widać mnie z kilometra bo paraduję w żarówiastej pomarańczowej kurtce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam,łowił któryś z kolegów na Wiśle bieżącej z łodzi lub pontonu,łowiąc z brzegu nigdy nie widziałem wędkarzy.Cała Polska pływa a u nas cisza,chodzi mi o odcinek Kiezmark w górę i w dół.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Cześć. Czy wie ktoś może gdzie (i czy w ogóle) można wypożyczyć łódkę na Nogacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Z tego co się orientuje,to chyba raczej na Nogacie nie można nigdzie wynając łódki,ale może się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Dzięki za info @Tomas, niestety mnie nie pocieszyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ale może się mylę Ja też miałem kiedyś problem z łódką i w końcu kupiłem ponton ze sztywną podłogą,a nie raz pożyczam łódkę od kolegi,który ma ją nad Nogatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Cześć. Czy wie ktoś może gdzie (i czy w ogóle) można wypożyczyć łódkę na Nogacie?HejNie słyszałem o tym, by gdzieś wynajmowali,ale......ale,,,.. To zależy, na którym odcinku (może inaczej, nie odcinku a w okolicach jakiej wioski?)chciałbyś łowić i jakiej wielkości łódka Cię interesuje? Ja ostatnio groszem nie śmierdzę, więc za drobną odpłatnością mogę moją użyczyć Wszelkie info itd na PW.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Siema, będzie któryś z kolegów dzisiaj po południu lub jutro rano na Martwej Wiśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welski Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Dzisiaj raczej nie,ale jutro rano to i owszem,gdzie masz zamiar łowić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 WitamOd wczoraj popołudnia do dziś rana walczyliśmy na MW. Szału nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 HejNie słyszałem o tym, by gdzieś wynajmowali,ale......ale,,,.. To zależy, na którym odcinku (może inaczej, nie odcinku a w okolicach jakiej wioski?)chciałbyś łowić i jakiej wielkości łódka Cię interesuje? Ja ostatnio groszem nie śmierdzę, więc za drobną odpłatnością mogę moją użyczyć Wszelkie info itd na PW.PozdrawiamDzięki za odzew, odezwę się we wrześniu Odcinek Nogatu o który mi chodzi to bliższe lub trochę dalsze okolice mostu na 7-mce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Na taki wrześniowy wypad chętnię wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Na taki wrześniowy wypad chętnię wybiorę Będziemy o tym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qban Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Panowie chcę wybrac się w sobotę na Wisłe w okolicach mostu na 7-ce. Będąc ostatnio główki były zalane co do joty, stąd moje pytanie przy jakim poziomie rzeki główki zaczynają się odsłaniać? Pozdrawiam P.S. Aktualnie z tego co patrzyłem Wisła w okolicy Tczewa ma koło 650 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 WitamZna ktoś może jezioro Czyste w okolicach Wdzydz Tucholskich ,warto tam zajrzeć ze spiningiem ?Z góry dziękuje za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Siemka! Mam takie pytanie - czy ktoś może byłby chętny na wyjazd na Drużno ze mną jako współzałogantem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk48 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ja jestem z okolic Gdańska i łowię najczęściej w najbliszej okolicy Kościerzyny (Wierzyca, Drzędno itd.). Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro-sz Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Ciekawostka dla amatorów łowienia podlodowego, większość pomorza zamarzła. Zbiorniki do 50ha śmiało można łowić, sprawdzone na 13 zbiornikach w okolicach Kartuzy, Kościerzyna, Wejherowo (Na Żarnowiec nie radzę wchodzić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk48 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja na pomorzu wczoraj łowiłem na 143 ha jeziorze, nawet na samym środku można bezpiecznie łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Russia1989 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Trafiłem na dobry temat też dla mnie witam wszystkich wypowiem sie trochę o wynikach ubiegłego 2013 roku z motławy najwiecej czasu spędziłem za poszukiwaniem boleni udało się najmniejszy 40 cm największy 68 cm tych ponad 60 cm 4 rapki udało mi się wyholować około 20 rapiszonów nie liczyłem ile spadło ale kilka ich było okonków tez było sporo sandaczyki i szczupaczki od 20 do max 50 cm pozdrawiam i byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotowlosy Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Hej!Czy ktoś z Was łowi na jeziorze Lubowidz koło Lęborka?Byłem tam kilkakrotnie na zimowym spacerze z moją lepszą połówką, ale na lodzie nie widziałem nikogo. Czy wiosną warto tam się wybrać w poszukiwaniu zębatych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi