Krystianin Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Słyszałem dzis w radiu jakaś masakra wszystko spłynie do zatoki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 2340 m3 na godzinę tyle wynosi bezpośredni awaryjny zrzut do Motławy w centrum Gdańska na wysokości Żurawia. Scieki bytowe plus kanalizacja miejska - nieoczyszczone!. https://www.trojmias...ka-n123820.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 nie działa odnośnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Awaria-przepompowni-sciekow-Olowianka-n123820.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 (edytowane) Nie wierzę w to, co widzę!... Co się dzieje z tym światem?! Straszne... ;( Edytowane 15 Maja 2018 przez Dokuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Gratulacje dla projektantów za brak choćby jednego zapasowego obiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Ciekawe, czy znajdzie się pośród oficjeli ktoś władny zapewnić stały przepływ wody przez śluzę w Przegalinie celem wymuszenia stałego nurtu w Martwej Wiśle, co nie pozwoli wpłynąć zanieczyszczeniom w Tę ostatnią i nie dopuścić do masowego ginięcia ryb w tej bąðż co bądż jeszcze rybnej wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martom Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/574444,gdansk-awaria-przepompownia-scieki-motlawa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Czwarta od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horac Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Ktos juz sie podejmowal lowienia w okolicach mostu pontonowego po awarii lub w okolicach wantowego? Bije sie z myslami czy mozna juz jechac czy jeszcze poczekac. Oczywiscie Sanepid co 3 dni pobiera probki do badania i wyniki niby OK (ale co dla nich jest ok nie koniecznie musi byc dla ryb i wedkarzy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Przy pontonowym woda przejrzysta. Na odcinku morskim bliżej wantowego płynie trochę zawiesiny. Jak się ryb nie zabiera to raczej spokojne można łowić Nie widać żeby było mniej niż zwykle łowiących. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horac Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Dzieki bambus, to wybiore sie jutro na pontonowy. Gryza cos w ogole ? Ja bylem dzisiaj na jeziorze Bialym (Prokowo) i troche okonie skubaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Standardowo o małego sandacza czy średniego okonia łatwo. Regularnie duże ryby łowią nieliczni. Mi na to jeszcze brakuje doswiadczenia z tej wody Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowino Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Witajcie, wybieram się z rodziną na tydzień do Gdańska (konkretnie Przymorze). Pytanie czy warto brać spina? Na wędkowanie nie będę miał zbyt wiele czasu - tylko jakieś krótkie bardzo bardzo wczesnym rankiem (tak od świtu do max do 7-8 rano).. Liczę na jakieś podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Na Przymorzu jest kilka stawów retencyjnych wzdłuż potoku Oliwskiego. Ale jak bardzo latem zapraszają to się nie orientuję. Kij weź, najwyżej poleży w bagazniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowino Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Widzialem w parku Regana 2 male zbiorniki, czy wedkowanie w nich jest dozwolone? Nie widzialem zadnej tabliczki z informacja o zakazie polowu ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejwra Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) Chciałem wieczorami po pracy porzucać za sandaczem/boleniem. Mam czas tylko wieczorami, a że nie znam tutaj miejsc to nie wiem gdzie można łowić. Podobno na przeciwko Żurawia można pochodzić, ale czy nie ma zakazu? Czytałem regulamin i nic tam nie ma na ten temat. W żadnym przypadku nie chce zdradzania miejscówek:) w mazowieckim powiedział bym - Wisła Warszawa, Narew przy Zegrzu itp. Na Pomorzu jest tyle wòd, że się po prostu nie łapięChodzi mi tylko o nocne łowienie. Edytowane 4 Listopada 2018 przez maciejwra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejwra Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Nikt, nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Motława przy Żurawiu to wody morskie portowe, od 15 września do bodajże lutego (do sprawdzenia) jest tam zakaz spiningu. Łowić można powyżej zielonej bramy, to wody spółdzielni troć, ale tam jest płytko i sandacz głównie bardzo krótki, przyzwoicie za to z okoniem. Zakaz portowy dotyczy też morskiej części Martwej Wisły. Zostaje Ci MW w części PZW (sobieszewo), lub trochę dalej Wisła bieżąca, niestety z siatami. W kilku okolicznych jeziorach też są sandacze - na pewno na nich trudniej o nie niż w Martwej Wiśle ale nie każdemu odpowiada łowienie przy tak ogromnej presji jaka tam jest jesienią i może warto sobie poszukać miejsca do łowienia w spokoju. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejwra Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Wielkie dzięki za info. Jutro mam dzień wolny, także za dnia odwiedzę MW. Wieczorem spróbuję gdzieś w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 A jak sytuacja na Martwej W. wygląda z rybami ostatnio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Zyliardy krótkich sandaczyków. Trzeba się napocić, żeby trafić miarę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Potwierdzam to co kolega pisze. Do tego zyliardy łódek w weekendy Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Potwierdzam to co kolega pisze. Do tego zyliardy łódek w weekendy Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu TapatalkaTo pewnie niedługo nie będzie zyliardów sandaczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Zyliardy krótkich sandaczyków. Trzeba się napocić, żeby trafić miarę.a okonie się trafiają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi