Jerk Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zapraszamy od obejrzenia nowej witryny w sklepie JERK.Naprawdę ciekawa.Jednocześnie mamy coś dla prawdziwych facetów - fantastyczne gumy.Poprostu kopara opada.Chłopaki z Jerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Cześć,A jakieś szczegóły bo nie wszystko dla mnie jest jasne? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jak byłem jakis czas temu w jerku to Paweł mówił mi, że jakąs wyklejankę na szybach będą robić czy cuś. Pewnie chodzi o to ale oczywiście mogę się mylić. Nie pozostaje nic tylko wpaśc do jerka i zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 W sobotę byłem świadkiem wyklejania witryny Jerk'a.Szyby są wyklejone folią one way vision, która przedstawia piękne zdjęcie amerykańskiego walleye'a. Ryba ma w pysku zippera salmo.Witrynę wyklejała znana wędkarka Kogata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jerk Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Tak, tak, Sebek masz rację.A co do gum, to są bardzo fajne kolory, są też super wirówki i wahadła Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A co do gum, to są bardzo fajne kolory, A javallony są ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A co do gum, to są bardzo fajne kolory, A javallony są ?? Będą Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 W głowie Wam javallony tylko ... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 W głowie Wam javallony tylko ... PozdrawiamRemek A Masz na zbyciu może z jednego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jerk
Zapraszamy od obejrzenia nowej witryny w sklepie JERK.
Naprawdę ciekawa.
Jednocześnie mamy coś dla prawdziwych facetów - fantastyczne gumy.
Poprostu kopara opada.
Chłopaki z Jerka.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi