Witam! Zima zbliża się wielkimi krokami i już powoli zaczyają się przygotowania do sezonu (na południu Norwegii są już przymrozki...). Chciałbym zapytać jak radzicie sobie z echosondą na lodzie? Za każdym razem żeby sprawdzić nowe miejsce wiercicie przerębel, czy macie na to jakieś sposoby? Słyszałem o przetworniku włożonym do torebki z wodą i położonym na powierzchni lodu, ale czy to działa? A może ktoś ma jakieś inne sprawdzone sposoby? Pozdrawiam!
Pytanie
wisnia023
Witam! Zima zbliża się wielkimi krokami i już powoli zaczyają się przygotowania do sezonu (na południu Norwegii są już przymrozki...). Chciałbym zapytać jak radzicie sobie z echosondą na lodzie? Za każdym razem żeby sprawdzić nowe miejsce wiercicie przerębel, czy macie na to jakieś sposoby? Słyszałem o przetworniku włożonym do torebki z wodą i położonym na powierzchni lodu, ale czy to działa? A może ktoś ma jakieś inne sprawdzone sposoby? Pozdrawiam!
Top użytkownicy dla tego pytania
44
37
11
10
Popularne dni
23 Sty
19
9 Mar
14
4 Lip
13
11 Paź
13
Top użytkownicy dla tego pytania
Pietruk 44 odpowiedzi
Koza11 37 odpowiedzi
szydlos 11 odpowiedzi
prime 10 odpowiedzi
Popularne dni
23 Sty 2019
19 odpowiedzi
9 Mar 2018
14 odpowiedzi
4 Lip 2013
13 odpowiedzi
11 Paź 2016
13 odpowiedzi
Popularne posty
Pietruk
To poproszę po kolei screeny z echa, (mogą być focie telefonem) 1. Okoń wymiar PZW OM 15 cm. 2. Okoń byczek 40 cm. 3. Płoć dorodną czyli jakieś 30 cm. 4. Na okrasę leszcza , a niech tam 1 kg chociaż.
sol321
A ja nie narzekam na kamerkę z kabelkiem, niedawno kupiłem i dopiero ją opanowuje, ale zabawa na lodzie przednia. Bardzo przydatna rzecz, echosonda nie pokazuje wielu rzeczy np. czy okoń jest nastrosz
tost
"Nie ma takiego miasta Londyn" ZAŁUBICE pozdrawiam życząc dluuugich holi
Opublikowane grafiki
240 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi