wolny Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Witam Szukałem i wciaz szukam . Prosze o pomoc w znalezieniu kogos kto ma reke do kanciaków . Chodzi o naprawe i servis . beda naprawde wdzieczny gdyz moje poszukiwania to katastrofa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Chodzi o Daiwę Tournament X/Z? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 kanciak to raczej it lub ex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Może chodzi o duże fiaty Nie ma to jak świetny tytuł i treść postu, bądź tu człowieku jasnowidzem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 „Kanciak” to m.in.: Bal, blok, krawędziak. Może chłop dom buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Może chodzi o duże fiaty Nie ma to jak świetny tytuł i treść postu, bądź tu człowieku jasnowidzem.Stare Volvo miało nazwę kanciak lub kredens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 (edytowane) Już dajcie spokój. Sporo ludzi mówi o "kanciakach" a wy się czepiacie. Kolego spróbuj u Józefa Lesniaka. W Warszawie jest też kolega Łukasz, wcześniej miał nick @ProfilNieaktywny, teraz chyba inny, z tym że nie wiem jak u niego z czasem, bo nie zajmuje się serwisem kołowrotkow zarobkowo. Może ktoś podrzuci Ci namiary.Kiedyś poleciłbym jeszcze Tomka Szczepanika @zorro, ale od dłuższego czasu nie ma go na forum a i zniknął w niezbyt miłych okolicznościach. Choć osobiście mi pomógł 2-3 razy i złego słowa o nim nie mogę powiedzieć.Aha... To forum wędkarskie, więc skojarzenia z kołowrotkami są bardziej na miejscu niż motoryzacyjne czy budowlane. Edytowane 14 Lipca 2017 przez Sylwek1981 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi