laik83 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Witam, poszukuje w miare uniwersalnego zestawu spiningowego Wedka o cw do 25g, natomiast kołowrotek rozmiarem 3000-4000.Chciałym by był to sprzet kt?łry wytrzyma ze 2 sezony. Końc?łwke tego i rok następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Skoro to pierwszy post na j.pl to wypadało by sie przywitać. <_< Za 350zł coś znajdziesz napewno. Idź do sklepu i wybieraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 powiem kr?łtko : Zauber 4000 + Dragon Millenium SF HD 5-25gr (kij uniwersał sandacz,boleń,szczupak, klenie się od niego odbijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laik83 Opublikowano 26 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Zauber 300zł a dragonik 200zł. Troche przydrogo. Dragon troche za sztywna pała, coś miekciejszego bym wolał. A w sklepie to mi mogą sprzedać jedno wielko g... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Coś miękciejszego... Shimano Catana BX (jak dostaniesz, CX nie macałem).Mistrall Amundson 3000 Mieścisz się w bud?źecie i jeszcze powinno zostać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Zauber 300zł a dragonik 200zł. Troche przydrogo. Dragon troche za sztywna pała, coś miekciejszego bym wolał. A w sklepie to mi mogą sprzedać jedno wielko g... Trza było brać to:http://allegro.pl/dragon-i1820147671.htmlNa Progresy i Zodiaki raczej chyba nikt nie narzeka... Zapytaj sprzedawcę, mo?źe jeszcze go nie ob?źenił..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ja tam bardzo jestem zadowolony mojego Super Fasta i nie uwa?źam, ?źe jest to sztywna pała ale ka?źdy lubi co innego.Je?źeli interesuje Cię wolniejszy kijek to mam na zbyciu Mikado Lexus Sharp Spin do 30gr,2.70m. Wyciągałem na niego z powodzeniem klenie od 30cm, sandacze do 60 (większych nie mogłem namierzyć z tym kijem) no i mn?łstwo szczupak?łw do 70cm ale z wiekszymi te?ź spokojnie by sobie poradził. Oddam niedrogo je?źeli jesteś zainteresowany to pisz, do tego dokupisz nowego Zauberka i masz ekonomiczny uniwersał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi