witek Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Uprzejmie donoszę, ?źe w Hali Banacha w Warszawie jest Ultrahron spray w cenie 37,50 zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zander Hunter Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Na zimę jak znalazł a?źeby ?źona się odczepiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 firma 3M w koncu zrobila cos z dopuszczeniem go na rynek polski, chwali sie. generalnie jest juz w dosc szerokiej dystrybucji. na przyszly rok polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 W Cerffour te?ź widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 W kremie czy sprayu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Spray'u - widziałem w Reducie z 3 tygodnie temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 W perfumeriach Rossman spray jest w du?źo lepszej cenie, sam kupiłem parę tygodni temu: http://www.rossnet.pl/Produkt/Ultrathon-Preparat-odstraszaja cy-insekty,99137 Trochę tych sklep?łw w Polsce jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ty ... a mo?źe ja widziałem w Rossmanie ale w Reducie .... teraz to mnie zastrzeliłeś. Zaczynam wątpić - być mo?źe rzeczywiście to było w Rossmanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wędkarz87 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Remku - ja kupiłem spray w kerfurze więc nie pomyliłeś się,i na dodatek cena była du?źo lepsza od tej co podał witek bo jakieś 25zł Emulsję zam?łwiłem z allegro od psulka,tyle ?źe teraz to ju?ź raczej nie potrzebne,ale w przyszłym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Mnie emulsja/krem bardziej odpowiada ni?ź spray. Ładnie się wciera, nie zostawia tłustych plam i ładnie pachnie. No i ma więcej procent Spray zostawia na sk?łrze taką warstewkę jakby tłuszczyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wędkarz87 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Owszem,emulsja lepsza na sk?łrę - spray jest na ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Powiedzcie mi tylko jedną rzecz, jak sobie radzicie z kremem, kt?łry po smarowaniu zostaje na dłoniach. Wolałbym wtedy nie dotykać ?źadnych plastikowych części (korbka, okulary, etc) bo się zaczną rozpuszczać. Sprayem psikam wierzchnią stronę dłoni i w ten spos?łb rozsmarowuję na twarzy, szyi, itd (w twarz sobie nie siknę bezpośrednio). Coś mi się zdaje, ?źe witek ma jakiś interes w tym, ?źeby podpowiedzieć o Ultrathonie za 37zeta )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wędkarz87 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ja mam ze sobą zawsze takie mokre chusteczki,po wysmarowaniu się emulsją zmywam nimi ręce. Mo?źna te?ź spr?łbować mokrym piachem wyszorować dłonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ja sobie po prostu wycieram ręce w koszulę na brzuchu, nie tną mnie wtedy w brzuch. Ktoś kupuje w Raven fishing - dostałem dzisiaj niuwsletter gdzie oferują DEET w 3 postaciach ka?źda za prawie 40 PLN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Coś mi się zdaje, ?źe witek ma jakiś interes w tym, ?źeby podpowiedzieć o Ultrathonie za 37zeta )) A niby jaki?? Nie pracuję tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamas Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ultrahorn jest w ka?źdym rossmanie zawsze tam kupowałem i nigdy nie brakowało go na p?łłkach,jak dobrze pamiętam jakieś 25-26zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
witek
Uprzejmie donoszę, ?źe w Hali Banacha w Warszawie jest Ultrahron spray w cenie 37,50 zł/szt.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi