Od kilkunastu lat jestem posiadaczem takiego oto silniczka, ostatnio pływaliśmy nim ok 2000 r. Silnik od tego czasu odpalałem tylko raz w roku w beczce. Postanowiłem ,że jeszcze w tym roku postaram sie go zwodowac razem z łajbą na ZZ. I tu nasuwa sie pytanie czy nalezy odać go do serwisu, co w takim serwisie wymieniają, może nie jest to trudne i dam radę samemu? Nie wiem tez jaki to dokładnie model a po nr serejnych nie mogę nic znaleśc. Moze są gdzieś w necie jakieś instrukcjie?
Pytanie
osiak
Od kilkunastu
lat jestem posiadaczem takiego oto silniczka, ostatnio pływaliśmy nim ok 2000 r. Silnik od tego czasu odpalałem tylko raz w roku w beczce. Postanowiłem ,że jeszcze w tym roku postaram sie go zwodowac razem z łajbą na ZZ. I tu nasuwa sie pytanie czy nalezy odać go do serwisu, co w takim serwisie wymieniają, może nie jest to trudne i dam radę samemu? Nie wiem tez jaki to dokładnie model a po nr serejnych nie mogę nic znaleśc. Moze są gdzieś w necie jakieś instrukcjie?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi