biosteron Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Rekord wszech czasów w Lotto. Czeka 50 milionów złotych <_<. można się nieźle obkupić . Powodzenia w obstawianiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 A kiedy to bo ja nie obeznany Jakiś?ponton bym sobie kupił i trochę wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Oj tak, wolny czas... też mi się marzy . Kupiłbym se jeszcze jakiegoś twistera nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 twistera to już bym nie kupił ... bo mam ... ale ten czas ..... oj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 kurde, DZIŚ, DZIŚ!!! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 ja bym kupił Zegrze Trzymać się Warszawiaki bo grać idę dzis i wróżka mówiła że bedzie szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 A ja tam Panie Dzieju może kupił bym Jerkbait.pl - od razu @Remek miałby więcej czasu ... a poza tym wino, kobiety i śpiew, tylko nie wiem czy zdrowie by mi pozwoliło U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 ja bym kupił Zegrze Trzymać się Warszawiaki bo grać idę dzis i wróżka mówiła że bedzie szczęście. Będę mógł wpaść od czasu do czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 A ja tam Panie Dzieju może kupił bym Jerkbait.pl - od razu @Remek miałby więcej czasu ... a poza tym wino, kobiety i śpiew, tylko nie wiem czy zdrowie by mi pozwoliło U. ugly - masz pecha - wbrew temu co niektorzy glosno mowia - JERKBAIT.PL nie jest na sprzedaż choć ponoć wszystko to kwestia ceny -z drugiej jednak strony... dzieci sie nie sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Humory dopisują, widać kupony wypełnione , zdziwiłbym się jakby dzisiaj szóstka nie padła heh. Już za chwile już za momencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 A ja tam Panie Dzieju może kupił bym Jerkbait.pl - od razu @Remek miałby więcej czasu ... a poza tym wino, kobiety i śpiew, tylko nie wiem czy zdrowie by mi pozwoliło U. ugly - masz pecha - wbrew temu co niektorzy glosno mowia - JERKBAIT.PL nie jest na sprzedaż choć ponoć wszystko to kwestia ceny -z drugiej jednak strony... dzieci sie nie sprzedaje Spoko, jeszcze nie wygrałem Widzę, że chcesz mnie zniechęcić !Boisz się o redaktorską posadę ? U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 A ja bym zainwestował w pokaźny rachunek w domu maklerskim i czekał na, zbliżającą się wielkimi krokami, upadłość nieszczęsnej strefy Euro by bezczelnie spekulować. Po finansowym dramacie milionów ludzi na całym świecie sam dołączając do obrzydliwie bogatych, czerpiących zyski z cierpienia innych <_< , zwinąłbym się z całym majdanem do Australii, albo NZ, gdzie woda jeszcze bogata w ryby. Zabrałbym wszystkich na których mi zależy i do końca życia prowadził wypożyczalnię łodzi- w wolnych chwilach wędkując. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 ja bym kupił Zegrze Trzymać się Warszawiaki bo grać idę dzis i wróżka mówiła że bedzie szczęście. Będę mógł wpaść od czasu do czasu? Nawet łódkę pozwolę zacumować na 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 No to miło, bo się przyzwyczaiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 A ja tam Panie Dzieju może kupił bym Jerkbait.pl - od razu @Remek miałby więcej czasu ... a poza tym wino, kobiety i śpiew, tylko nie wiem czy zdrowie by mi pozwoliło U. Chcesz kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Wszelkie naegocjacje tylko na priv U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 I dupa 2 osoby wygrały, przyznawać się kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Dobra Panowie Zegrze moje.Zarybiam je tołpygą i jazgarzem. Koniec z sumem i sandaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Dwie szczęśliwe szóstki padły w Warszawie i Redzie. Każdy ze zwycięzców otrzyma po ok. 28 milionów złotych. Ładna sumka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ja pier** sklreślałem w Oławie Twistera se tylko kupię... zamiast wysyłac kolejny kupon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 będę miał jednak więcej czasu - nie sprzedałem j.pl więc ..............................................???????????? żartowałem - nie wygrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ha,ha,ha Remku myślę że nikt nie był by na tyle odważny żeby ewentualną wygraną obwieścić publicznie....no chyba żeby nazbyt ucztował i nie panował nad klawiaturą :lol:Później to już by mu zostali tylko łysi pod drzwiami lub z drzwiami w pokoju,płacenie okupu za członków rodziny i propozycje super interesów jednym słowem znów by narzekał na brak wolnego czasu. Mi pozostaje satysfakcja że nie brałem udziału w narodowej zrzucie na jednego lub dwóch farciarzy i ten czas poświęciłem na dogranie wszelkich szczegółów w umowach ze zleceniodawcami od 10 października chłopcy będą mieli tzw ogień z dupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ja też nie grałem choc mnie kusiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Remek daj spokój,14mln kombinacji-kuweta nie do ogarnięcia. wolę stosunek 5:2 ,czyli 5 złożonych ofert,2 podpisane umowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Bardzo dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi