Skocz do zawartości

50 000 000 złotych - to może być najwyższa wygrana w historii polskiego totolotka.

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

A ja tam Panie Dzieju może kupił bym Jerkbait.pl - od razu @Remek miałby więcej czasu ... a poza tym wino, kobiety i śpiew, tylko nie wiem czy zdrowie by mi pozwoliło

U.

ugly - masz pecha - wbrew temu co niektorzy glosno mowia - JERKBAIT.PL nie jest na sprzedaż ;) choć ponoć wszystko to kwestia ceny ;) -z drugiej jednak strony... dzieci sie nie sprzedaje :mellow:

A ja tam Panie Dzieju może kupił bym Jerkbait.pl - od razu @Remek miałby więcej czasu ... a poza tym wino, kobiety i śpiew, tylko nie wiem czy zdrowie by mi pozwoliło

U.

ugly - masz pecha - wbrew temu co niektorzy glosno mowia - JERKBAIT.PL nie jest na sprzedaż ;) choć ponoć wszystko to kwestia ceny ;) -z drugiej jednak strony... dzieci sie nie sprzedaje :mellow:

Spoko, jeszcze nie wygrałem :D Widzę, że chcesz mnie zniechęcić !

Boisz się o redaktorską posadę ? :lol:

U.

A ja bym zainwestował w pokaźny rachunek w domu maklerskim i czekał na, zbliżającą się wielkimi krokami, upadłość nieszczęsnej strefy Euro by bezczelnie spekulować. Po finansowym dramacie milionów ludzi na całym świecie sam dołączając do obrzydliwie bogatych, czerpiących zyski z cierpienia innych <_< , zwinąłbym się z całym majdanem do Australii, albo NZ, gdzie woda jeszcze bogata w ryby. Zabrałbym wszystkich na których mi zależy i do końca życia prowadził wypożyczalnię łodzi- w wolnych chwilach wędkując. :unsure:

będę miał jednak więcej czasu - nie sprzedałem j.pl :D więc ..............................................????????????

żartowałem - nie wygrałem :D

Ha,ha,ha Remku myślę że nikt nie był by na tyle odważny żeby ewentualną wygraną obwieścić publicznie....no chyba żeby nazbyt ucztował i nie panował nad klawiaturą :lol: :lol: :lol: :lol:Później to już by mu zostali tylko łysi pod drzwiami lub z drzwiami w pokoju,płacenie okupu za członków rodziny i propozycje super interesów :mellow: jednym słowem znów by narzekał na brak wolnego czasu. Mi pozostaje satysfakcja że nie brałem udziału w narodowej zrzucie na jednego lub dwóch farciarzy i ten czas poświęciłem na dogranie wszelkich szczegółów w umowach ze zleceniodawcami :mellow: od 10 października chłopcy będą mieli tzw ogień z dupy :o