dulgimic Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Witam. Proszę o opinie na w/w temat. Interesuje mnie twardość drutu hak?łw. Ze zdjęć wyglądają na delikatne. Trochę się obawiam czy nie będą się rozginały jak mustad classic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jureki Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Gdybyś trochę bardziej skonkretyzował o kt?łre gł?łwki chodzi: wielkość, cię?źar, mo?źe jakieś oznaczenie, typ?Mam ich trochę, ale niewiele u?źywałem dlatego ich rozginalność musiałbym sprawdzić na sucho wieczorem jak nie zapomnę.Haki du?źe 6/0 8/0 z tego co pamiętam wcale tak licho nie wyglądają.Co do rozginania to nie wiem czy lepiej aby się rozginały (oczywiście nie w palcach i nie na rybie) czy pękały? Ja osobiście wolę jak się odegnie, biorę kombinereczki podegnę i śmigam dalej do następnego zaczepu a tych na Odrze w mojej okolicy jest od groma średnio co 2-3 rzut ląduje w zaczepie jak stukam za sandaczem i albo się odstrzeli, rozegnie hak albo urwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dulgimic
Witam. Proszę o opinie na w/w temat. Interesuje mnie twardość drutu hak?łw. Ze zdjęć wyglądają na delikatne. Trochę się obawiam czy nie będą się rozginały jak mustad classic.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi