Jakich uzywacie Woblerow na Sandacza nocą na wielkich rzekach. Ja zam?łwiłem koniec Sierpnia w FM Gloog Nike 100F w kolorze NG i musze powiedziec ze to killer nocny na sandacze. Złapalem juz na niego 8 Sandaczy,najwiekszy 77cm, suma i duzego Klenia. czy są lepsze?
Pytanie
smasher
Witam,
Jakich uzywacie Woblerow na Sandacza nocą na wielkich rzekach. Ja zam?łwiłem koniec Sierpnia w FM Gloog Nike 100F w kolorze NG i musze powiedziec ze to killer nocny na sandacze. Złapalem juz na niego 8 Sandaczy,najwiekszy 77cm, suma i duzego Klenia. czy są lepsze?
Top użytkownicy dla tego pytania
12
11
10
9
Popularne dni
27 Wrz
24
22 Lip
12
31 Sie
12
13 Sie
10
Top użytkownicy dla tego pytania
Extraspiner 12 odpowiedzi
Rheinangler 11 odpowiedzi
miramar69 10 odpowiedzi
etherni 9 odpowiedzi
Popularne dni
27 Wrz 2011
24 odpowiedzi
22 Lip 2015
12 odpowiedzi
31 Sie 2024
12 odpowiedzi
13 Sie 2015
10 odpowiedzi
Popularne posty
Marcel
Czołem Dla mnie to kwintesencja rzecznego łowienia. Zakonczenie sezonu w warunkach naprawde czasem extremalnych. O ile aura pozwalala - a pamietam takie grudnie - siedziało sie w ciemnych ostepach wis
guciolucky
Arku, współczesne, seryjne, plastikowe, zgrzewane wydmuszki są naprawdę wysoko dopracowanym produktem, który oprócz lotności, często przebija łownością wszelkie inne woblery. Oczywiście mam tu na myśl
PePe.
Prawda taka że jak się znajdzie miejsce bytowania sandaczy to nie ma różnicy jaki wobler założysz czy to będzie Wideł, Rapala, Gloog, Dorado czy inne to na wszystko złowisz i tak samo jest z gumami c
Opublikowane grafiki
182 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi