spinnerman Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Czołem .Poradzcie gdzie można spędzić szybkie, jakieś tygodniowe wakacje, tak żeby można było połowic, pobyczyć się i coś zobaczyć. Wyjazd z żona i dzieciakami. Chodzi o miejsca typu dzisiaj planuję, jutro jadę. Raczej za granicą.Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Tatralandia i obok Liptowska Mara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Ty masz już "dzieciak" w liczbie mnogiej Adaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Tatralandia i obok Liptowska Mara Bylem lata temu na Liptowskie Marze. Bralem domek u kolesia co sie oglaszal kiedys na Fishing-Marcie. W cenie lodki itp. Koles napewno doradzi co, jak i gdzie lowic. Od groma tam karpiarzy. Maja duzego suma i duzego sandacza. Domki fajne, w okolicy duzo ciekawych rzeczy do robienia z rodzina. Albo...Bilet do Ire, jakis domek na tydzien, wynajem auta zeby pojezdzic pozwiedzac (a jest na co patrzec jak sie lubi zamki i ogolnie ladne widoki) i moze z dzien/dwa na wodzie. Bilety w wakacje z niskim wyprzedzeniem to niestety koszmar. Wynajem auta na tydzien do jakies 100€. PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Tatralandia i obok Liptowska Mara Ja właśnie się tam wybieram na ''rodzinne wakacje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Ja właśnie się tam wybieram na ''rodzinne wakacje".to napisz jak było, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 "Właśnie" czyli za około 2 tygodnie jak będę miał urlop w pracy.Tatralandię już znam i mogę z czystym sumieniem polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Bylem lata temu na Liptowskie Marze. Bralem domek u kolesia co sie oglaszal kiedys na Fishing-Marcie. W cenie lodki itp. Koles napewno doradzi co, jak i gdzie lowic. Od groma tam karpiarzy. Maja duzego suma i duzego sandacza. Domki fajne, w okolicy duzo ciekawych rzeczy do robienia z rodzina. Albo...Bilet do Ire, jakis domek na tydzien, wynajem auta zeby pojezdzic pozwiedzac (a jest na co patrzec jak sie lubi zamki i ogolnie ladne widoki) i moze z dzien/dwa na wodzie. Bilety w wakacje z niskim wyprzedzeniem to niestety koszmar. Wynajem auta na tydzien do jakies 100€. PozdrM Melek jak znajdziesz dla mnie kawałek kija do casta i zabierzesz na swoją wodę, to wbijam Młynek, pare kilo jerków i jakiś dobry, regionalny trunek zmieszczę do walizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Cast, a fuuuj Mam same bistmistrze Nie mam wolnego niestety. Za 3,5tyg do PL a do tego czasu pracy na potege bo 2 kolesi z naszej ekipy nocnej (4osoby) odpadlo. Jakbym wspomnial o dniu wolnym to by mnie zabili smiechem PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi