lukaszannopol13 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Czy słyszał ktoś o sprzęcie od 13 fishing? Wędziska, multiplikatory, kołowrotki? Jak sprzęt spod znaku 13 ma się do takich sprawdzonych konstrukcji jak np curado 201 hg czy tatula type R czy HD200?Link do.strony:http://www.13fishing.com Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Zaczynali od sprzętu podlodowego, sam myślałem nad ich Black Betty podlodowym, ciekawostkę mieli w postaci hybrydy multa ze stałoszpulowcem- buda multa, bebechy też, stopka zwykłego kręcioła, mocowanie jak zwykły stałoszpulowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Fajnie to wszystko wygląda. ceny nie zabijają. Ciekawe jak to działa w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Z tymi cenami to różnie bywa. U mnie akurat wychodzi drogo. Kręciłem na sucho i miodzio. Brak luzów. Wszystko chodzi płynnie i gładko, ale ciekawe jak to w boju się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi