Sopo19 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 (edytowane) Koledzy powiecie jak odróżnić multiki które do jakiej zabawy służą? Czasami przeglądam aukcje z multiplikatorami i w opisie nic nie ma że jest do UL zabawy. Czy po prostu trzeba znać danego modelu budowę itd aby to stwierdzić czy może po jakiś oznaczeniach się da? Edytowane 22 Lipca 2017 przez Sopo19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Witam Jest dział na forum ...http://jerkbait.pl/forum/44-multiplikatory/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopo19 Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Dzięki. Spoko tam jest opis kołowrotka ale nie znalazłem info jak je odróżnić no a w komentarzach też nie wiele jest czy dany miltin nadaje się do ul przynęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Dzięki. Spoko tam jest opis kołowrotka ale nie znalazłem info jak je odróżnić no a w komentarzach też nie wiele jest czy dany miltin nadaje się do ul przynęt.PowitacPrzy kazdym jednym opisie multika z linku podanego wyzej jest taka zakladka KLASA i tam jest odpowiednia literka do jakich zadan jest przeznaczony multik czyli odpiwiednio:L-lightM-mediumH-heavyPozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopo19 Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Dzieki. Nie wiedziałem o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Zapytać po prostu, który do czego sprzedającego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopo19 Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Ja głównie na ebayu przeglądam oferty a tam w opisach nie ma za wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Wspomnę tylko ze mam Calcutte 201D w dobrej cenie - do średnio-ciężkiego casta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi