Skocz do zawartości

Do fanów piłki kopanej!!! Mr. Drewniak wraca do kraju!!

Kamil Z.

Rekomendowane odpowiedzi

Kamilu, zgodnie z Twoją teorią na niwie reprezentacyjnej Leo Messi nie osiągnął więcej niż chociażby taki nasz Maciej Żurawski czy Euzebiusz Smolarek. Otoczenie decyduje o prawdziwym obliczu zawodnika. Stary Ronaldo potrafił przesądzać sam o wynikach meczów reprezentacji Brazylii a Messi tego nie potrafi.

LOL :mellow: Co Wy tak o tym Messim?? Kompleks jakiś, że Cristino tak nie kopie??

Jeśli uważasz że na naszym podwórku Messi zagrał by jak w Barcelonie to prawisz ciekawe teorie,

Wskaż mi proszę miejsce, gdzie napisałem coś takiego, bo póki co, to raczej Ty prawisz ciekawe teorie pisząc takie teksty...

Panowie, żeby była jasność. Nie jestem żadnym antyfanem Grzesia. Nie ma co też go porównywać do kogokolwiek, a już przytaczanie największych futbolowych nazwisk jest zupełnym nieporozumieniem....

Po prostu pewne spektakularne zagrania zapadają w pamięć

Czy z bramkarzami nie jest podobnie? Że głównie rzucają się w oczy straszliwe kartofle(Kto nie pamięta pechowo puszczonej bramki przez świetnego bramkarza, jakim jest Kuszczak??)??

Rasiak i owszem- bramek strzelił sporo, ale tak samo jak potrafił zaskoczyć pozytywnie(niestety rzadko), tak też pięknie potrafił pokazać, że piłka czasem w grze też przeszkadza :mellow: (niestety częściej)

Można pokusić się o stwierdzenie, że jest solidnym zawodnikiem....ale na pewno nie na naszym podwórku -póki co, więcej udało mu się pograć za granicą, bo niestety, ale z orzełkiem na piersi więcej kopał się po czole, niż zachwycał....

Użyłem przenośni odpowiadając na to co napisałeś powyżej, twierdzisz bowiem że u nas więcej

kopał się po czole niż zachwycał, nie zadając widocznie sobie pytania dla czego tak się działo.

Przykro mi ale jedynym piłkarzem w naszej reprezentacji który będzie miał się szansę wykazać

jeśli reszta będzie grała do dupy będzie tylko i wyłącznie bramkarz.

Może i antyfanem nie jesteś ale sam sposób w jaki zacząłeś ten temat był bardzo prowokacyjny,

bo już nie jednemu jak widzisz przejadło się czytanie piepszenia o tym jaki to ten a jaki to tamten jest beznadziejny,

wiem że w naszym kraju najpopularniejszą formą dowartościowania się jest szydera i jechanie po drugim,

ale wcale tego nie popieram, podpisując się obiema dłońmi pod tym co napisał Barwena o trollach.

Istnieje też coś takiego jak ironia- jakby ktoś nie wiedział

zaczynam mieć wątpliwości co do tego czy operujesz ironią w sposób do końca świadomy

używając właśnie owej ironii spowodowałeś że Twój post był tak prowokujący :D

pokazując mniej lub bardziej udolnie jakie masz odniesienie do tematu