Slavecky Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Hej, przymierzam się do linii paliwowej + zbiornik do Sea Kinga 5KM.Coś byście poradzili? Czy złącza linii i wyjścia z silnika są uniwersalne? Czy coś mierzyć, sprawdzić czy kupawać w ciemno? Poradźcie motowodnej świeżynce PozdrS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kolno Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Witam ja mam yamahe i linia niby oryginalna wydaje mi sie,że złączki to standard zwruć uwagę na korek wlewowy paliwa u mnie on jest nie szczelny leje sie z niego paliwo jak z wiadra.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 opelot Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Nie są uniwersalne, jest np różnica pomiędzy Yamahą a mercurym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Slavecky
Hej,
przymierzam się do linii paliwowej + zbiornik do Sea Kinga 5KM.
Coś byście poradzili? Czy złącza linii i wyjścia z silnika są uniwersalne? Czy coś mierzyć, sprawdzić czy kupawać w ciemno?
Poradźcie motowodnej świeżynce
Pozdr
S.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi