M?łj serdeczny kolega kończy 30 dyszki, jego ?źona chce mu zrobić prezent na te urodzinki i prosiła mnie o radę. Ja pomyślałem o wyjeździe gdzieś na ryby, a ?źe chłopak wędkuje raczej sezonowo z braku czasu, wymyśliłem szwedzkie szczupaki. Tylko to nie jest moja bajka, i nie znam się na tym zbytnio. Więc proźba o wskazanie firmy kt?łra jest w miarę dobra, wyjazd na ok tydzień, w październiku, będzie jechał sam więc z jakąś grupą musi... Proszę Was o podpowiedź!
Pytanie
Paweł nizinny
Cześć koledzy,
M?łj serdeczny kolega kończy 30 dyszki, jego ?źona chce mu zrobić prezent na te urodzinki i prosiła mnie o radę. Ja pomyślałem o wyjeździe gdzieś na ryby, a ?źe chłopak wędkuje raczej sezonowo z braku czasu, wymyśliłem szwedzkie szczupaki. Tylko to nie jest moja bajka, i nie znam się na tym zbytnio. Więc proźba o wskazanie firmy kt?łra jest w miarę dobra, wyjazd na ok tydzień, w październiku, będzie jechał sam więc z jakąś grupą musi... Proszę Was o podpowiedź!
z g?łry dzięki!!
Paweł
Top użytkownicy dla tego pytania
12
11
10
8
Popularne dni
28 Wrz
12
27 Sty
10
3 Kwi
8
5 Lut
7
Top użytkownicy dla tego pytania
Dadi 12 odpowiedzi
kostom63 11 odpowiedzi
croock 10 odpowiedzi
wuran 8 odpowiedzi
Popularne dni
28 Wrz 2011
12 odpowiedzi
27 Sty 2016
10 odpowiedzi
3 Kwi 2016
8 odpowiedzi
5 Lut 2016
7 odpowiedzi
Popularne posty
Maciej W.
Pozwolę sobie wrócić do tematu doboru wabików i ich rozmiarów. Z moich obserwacji (skandynawskich) o skuteczności decydują: 1. Wybór między trollingiem (jeśli dozwolony oczywiście), a łowieniem
Kamil Z.
Na pytanie postawione w tytule wątku, można odpowiedzieć różnie. Ale można też krótko: JERKBAIT http://jerkbait.pl/topic/67901-nowy-konkurs-wygraj-wypraw%C4%99-w%C4%99dkarsk%C4%85-do-szwecji-kole
kemot11
Jak najbardziej mogę polecić Zew Przygody. Jeździmy z tym biurem od 2011 i zawsze wszystko było ok, a prawie za każdym razem wybieraliśmy inne jezioro. O nic nie trzeba się martwić. Bilety na prom prz
114 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi