godski Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Tak jak w temacie. Części numer 60,61 i 62 na schemcie.Może ktoś ma albo wie gdzie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Tu szukałeś?http://www.mikesreelrepair.com/search.php?mode=1&search_query_adv=Toro+51HS&brand=&category%5B%5D=1045&searchsubs=ON&price_from=&price_to=&featured=&shipping= Jak nie ma napisz do nich może coś wykombinują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Dzięki, o tym zapomniałem. Tylko graty kilka a transport kilkanaście USD. Jak ktoś ma jakąś pierdołę do ogarnięcia to może razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Mają naprawdę wszystko. Niechętnie jednak wysyłają drobne i tanie rzeczy. Na caps lock i podkładkę do Quantum'a znajomego czekam od zimy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzej Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Zostaje jeszcze http://www.ereplacementparts.com ceny podobne, za przesyłkę też pewnie podobnie sobie liczą a opcja najtańsza która jest realizowana zwykłym listem idzie tyle ile w opisie 4-7 tygodni z nastawieniem że bliżej 7 tygodnia dojdzie. Jak zamawiałem to brałem z tą najtańszą bo jak weźmiesz 1-3 tygodnie to jest już koszt 50$ i mi przesyłka przekracza 100$ co powoduje doliczenie podatku w kwocie kolejnych 50$, masakra jakaś. Najlepiej było by mieć kogoś znajomego w Kanadzie lub Stanach na którego można by było zrobić zamówienie a on by przesłał dalej do Polski. Edytowane 27 Lipca 2017 przez mierzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Już zamówione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Andrzej, jak przyjdzie,daj znać! Chodzi mi o czas oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) OK. To chyba juz jest skompletowane. Order Status ChangedHi ANDRZEJAn order you recently placed on our website has had its status changed.The status of order #136486 is now Completed Order Details Order Total: USD $26.30 USD Date Placed: 2017 Jul 26th Payment Method: Credit Card Edytowane 27 Lipca 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzej Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Tak z ciekawości, w którym sklepie zamawiałeś i ile ci za przesyłkę policzyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 http://www.mikesreelrepair.com/search.php?mode=1&search_query_adv=Toro+51HS&brand=&category%5B%5D=1045&searchsubs=ON&price_from=&price_to=&featured=&shipping= 13 USD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) Szok. Już wysłali Poczta lotnicza więc za kilka dni będzie. Dear ANDRZEJ GODLEWSKI,Thank you for your order from Big Commerce App! We wanted to let you know that your order (#136486) was shipped via Canada Post, Small Packet International Air on 7/28/2017. You can track your package at any time using the link below.Shipped To:ANDRZEJ GODLEWSKInoPROSTA 12WOLICA, Mazowieckie 05-830 PLTrack Your Shipment: This shipment includes the following items: Thank you for your business and we look forward to serving you in the future! Edytowane 28 Lipca 2017 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) Andrzej, jak przyjdzie,daj znać! Chodzi mi o czas oczekiwania.Graty już są. Dwa tygodnie. Nieźle.Gdyby nie ceny przesyłek to byłby rewelacyjny sklep. Zamawiałem teraz agrafki w USA i transport 3,63 USD a nie 13,49. Mam jeszcze jedno pytanie do użytkowników bo częsci przyszły bez numerów.W jakiej kolejności idą podkładki? Gumowa od szpulki czy pokrętła?I którą stroną idzie do pokrętła ta blaszka. Na zdjęciu widać wypukłość z jednej strony. Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi