saw Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Cześć, Jako, że z castingiem mam kontakt od niedawna chciałbym zasięgnąć rady bardziej doświadczonych kolegów. Poszukuję informacji i możliwości zakupu multiplikatora do przynęt powyżej 60-70gr ale low profile, jakoś nie leżą mi betoniarki. Do 70gr mam w tej chwili daiwe alphas 150HL i nie chciałbym go katować ciężej , myślę, że mógłby tego na dłuższą metę nie wytrzymać (chyba że się mylę). Czy istnieje niski profil do przynęt powyżej tej gramatury? PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Revo Toro 51, sam się kiedyś śliniłem na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Tak istnieją. A ile chcesz wydać/zainwestować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Maciek, Pan zapiął tego revo do kija 2-6 Oz http://img228.imageshack.us/img228/4796/unbenanntdx.jpg @Remek, nie myślałem o kwocie, przedział 1000-1500zł będzie wystarczający? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Revo Toro 51, sam się kiedyś śliniłem na niego Mam i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Maciek, Pan zapiął tego revo do kija 2-6 Oz http://img228.imageshack.us/img228/4796/unbenanntdx.jpg @Remek, nie myślałem o kwocie, przedział 1000-1500zł będzie wystarczający?Do dużejłapy lepsza jest pojedyncza korbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Tego Toro 51 ktoś mi ostatnio proponował za 580,00 zł . Nówka. Ja mam do takich przynęt Revo Inshore i Quantum Cabo. Ale to dużo niższa półka od maszynek które można kupić za 1000,00 i więcej PLN-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 sa, pelno, revo s czy sx chociazby ... a na samej gorze jet taki magiczny watek ... wystarczy chciec przeczytac alpahas 150 uzywam z wabikami ca. 120 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 @pitt czytałem magiczny wątek z excelem włącznie z tym, że data ostatniego update w katalogu to listopad 2008r, od tego czasu sporo się zmieniło, sprzętowo również Zastanowił mnie wpis o jerkowaniu do 180gr premierem PM66MHF, czy aby na pewno? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 a dlaczego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 @pitt czytałem magiczny wątek z excelem włącznie z tym, że data ostatniego update w katalogu to listopad 2008r, od tego czasu sporo się zmieniłomasz racje, z cala pewnoscia dostaniesz kilkanascie roznych propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Saw może nie jestem najbardziej aktualny w temacie ale pewnie w niedzielę będzie sporo czasu na rozmowy na temat castingu - tylko sam zacznij temat . Również Hasior pewnie coś podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Stworzony specjalnie do ciezkiej orki .Cena na polnocy to jakies 500-600 zl .Slyszalem wiele dobrego o tym mlynku .Kolega ma i katuje gumu do 120-130 gram .Smiga jak trzeba .Nic penie nie uchroni od wymiany lozysk po jakims czasie .Oczywiscie wszystko zalezy od tego jak czesto i intensywnie bedziemy czesac wode . http://www.tackletour.com/reviewicast09reelsabugarciapg2.htm lczyli ABU orra sx we wlasnej obudowie http://www.youtube.com/watch?v=JCUJKTzWCSgpozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Witam, Shimano Curado D, dwusetki no a trzysetka to już idealna do takiego łowienia.Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Witam, Shimano Curado D, dwusetki no a trzysetka to już idealna do takiego łowienia.Pzdr.Tarłośtarłoś dobrze prawi - CURADO seri D rozmiar 2... lub 3 jest w sam razny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 @pitt apropo PM66MHF, miałem w swojej kolekcji 2 awidy, jeden opisany do 28gr a faktycznie, realnie rzucał do 40gr dlatego też po kontakcie z W. Zbikowskim który polecił mi do przynęt powyżej 70gr PC66HF (opisany do ok 42gr) jestem w totalnej dezorientacji. Stąd moje pytanie czy aby na pewno ten PM66MHF jest na tyle mocny, ale z tego co się okazuje niedoszacowanie opisów wędek przy wyższych gramaturach jest jeszcze większe... @Sławek, z pewnością będzie czas na rozmowy bo na ryby w Suklu za bardzo nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 PM to seria Premier MUSKY. kije baaardzo mocarne z zdecydowanej wiekszosci i wiele znoszące, zdecydowanie nie polecam stosowania siescisle do ich opisów przy wyborze kija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi