Tomek_N Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Witam, Mam w domu pelne pudelko slawkowych woblerkow - nie uzbrojonych. Prosze o porade jakie kupic kotwiczki do jakich modeli - jaki zestaw uzbrojenia jest idealny? Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 A nie prościej by było od razu do mnie? Podam jakie numery kotwic dawałem oryginalnie - były to VMC podstawowe. To dosyć lekkie kotwice, ale moje wobki dosyć dobrze znosiły i cięższe modele. Więc możesz i ownery czy inne przywalić. Ponieważ nie wiem jakie masz to podam te których wyszło najwięcej.Flyer - dwie 8Caster - dwie 6-tkiWander7 - dwie 5-tkiWander9 - dwie 2-ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Dzieki! Sorry nie pomyslalem o opcji napisania bezposrednio do Ciebie. Korzystam aktualnie tylko z komorki wiec nie wszystko jest idealne a koleczka jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi