Skocz do zawartości
  • 0

Kradzież wędek

Daaaro

Pytanie

Witam

Ukradli mi z auta 3 wędki i 1 kołowrotek.

- Jaxon profix - 2,7 m, 2-14 gr, spinning 2 częściowy

- Mistral - 2,4 m, 5-35 gr, spinning 2 częściowy

- feeder około 3,3-3,6 m, 3 częściowy, kr?łtki kawałek szczyt?łwki czerwony z kołowrotkiem okuma (plastikowy zielony korpus i tylni hamulec)

- Nawigacja tom tom go 720

Jakby ktoś spotkał się na allegro albo gdzieś z tymi rzeczami to proszę o kontakt

691416206

Darek

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Słychać ze niby przestępczosć spada a to tylko psiarnia ma mniej kasy na akcje , ale og?łlnie jest coraz lepiej. Po co zamykać kogoś jak mo?źna go puścić a społeczeństwo musi sobie dać radę.....

Ja na miejsce postoju ł?łdki ju?ź wybrałem normalna stanicę z normalnym parkingiem bi nie mam nerw?łw na zostawianie majątku w głuszy i myślenie czy jakiś tubeylec coś wykombinuje. teraz trzeba się liczyc ze stratami. Pozostawienie sprzętu na widoku w aucie to wyjątkowe kuszenie- niestety trzeba uwa?źać.

• 0

Daaro rzucę okiem na tych co się nad woda, u mnie w okolicy pojawiają. Rąbneli Ci sprzed bloku czy gdzieś nad wodą, je?źeli nad wodą to gdzie? Szyba była tłuczona czy inaczej sie dostał/li do środka, czy mo?źe zapomniałes zamknąć?

Manele miałeś na widoku czy w baga?źniku? GPS był na widoku?

Mo?źe po niego wleźli a sprzęt był przy okazji?

Pytam bo mo?źe to być dla pozostałych jako przestroga.

R?łwnie?ź Ci wsp?łłczuję.