Daaaro Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Witam Ukradli mi z auta 3 wędki i 1 kołowrotek.- Jaxon profix - 2,7 m, 2-14 gr, spinning 2 częściowy- Mistral - 2,4 m, 5-35 gr, spinning 2 częściowy- feeder około 3,3-3,6 m, 3 częściowy, kr?łtki kawałek szczyt?łwki czerwony z kołowrotkiem okuma (plastikowy zielony korpus i tylni hamulec)- Nawigacja tom tom go 720 Jakby ktoś spotkał się na allegro albo gdzieś z tymi rzeczami to proszę o kontakt691416206Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Wsp?łłczuję straty .Powinni obcinać palce za złodziejstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Słychać ze niby przestępczosć spada a to tylko psiarnia ma mniej kasy na akcje , ale og?łlnie jest coraz lepiej. Po co zamykać kogoś jak mo?źna go puścić a społeczeństwo musi sobie dać radę.....Ja na miejsce postoju ł?łdki ju?ź wybrałem normalna stanicę z normalnym parkingiem bi nie mam nerw?łw na zostawianie majątku w głuszy i myślenie czy jakiś tubeylec coś wykombinuje. teraz trzeba się liczyc ze stratami. Pozostawienie sprzętu na widoku w aucie to wyjątkowe kuszenie- niestety trzeba uwa?źać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Daaro rzucę okiem na tych co się nad woda, u mnie w okolicy pojawiają. Rąbneli Ci sprzed bloku czy gdzieś nad wodą, je?źeli nad wodą to gdzie? Szyba była tłuczona czy inaczej sie dostał/li do środka, czy mo?źe zapomniałes zamknąć?Manele miałeś na widoku czy w baga?źniku? GPS był na widoku? Mo?źe po niego wleźli a sprzęt był przy okazji?Pytam bo mo?źe to być dla pozostałych jako przestroga.R?łwnie?ź Ci wsp?łłczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daaaro Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Rąbnęli najpierw kluczyk i wiedzieli gdzie mieszkam... Wędki były na tylnym siedzeniu, a navi w schowku. Okolice Jana Pawła 2 we Wrocławiu. Otworzyli sobie i zamknęli kluczykiem a sprzęt zniknął. Kluczyk miałem jeden tylko więc masa problem?łw teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jureki Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Z tego co piszesz mam wra?źenie, ?źe to był sw?łj złodziej.Mo?źe masz jakieś typy, idź z tym na Policję (choć czy pomogą- wątpię) ale spr?łbować nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Daaaro
Witam
Ukradli mi z auta 3 wędki i 1 kołowrotek.
- Jaxon profix - 2,7 m, 2-14 gr, spinning 2 częściowy
- Mistral - 2,4 m, 5-35 gr, spinning 2 częściowy
- feeder około 3,3-3,6 m, 3 częściowy, kr?łtki kawałek szczyt?łwki czerwony z kołowrotkiem okuma (plastikowy zielony korpus i tylni hamulec)
- Nawigacja tom tom go 720
Jakby ktoś spotkał się na allegro albo gdzieś z tymi rzeczami to proszę o kontakt
691416206
Darek
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi