Skocz do zawartości

Pomoc!!!

and67

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem że czasy ciężkie ale może jest ktoś na forum kto może pomóc w temacie:

OTOZ Animals Oddział Oświęcim

Czy ktoś może nam zasponsorować jasnobeżową farbę na przód elewacji schroniska? Straszy trochę..

Zbliża się koniec roku ,sponsor chyba może sobie taki dar dobrego serca zrekompensować w skarbowym.

Może jakieś pomysły do kogo uderzyć.Ludzie z tego schroniska odwalają kawał dobrej roboty dla zwierząt opiekując się,interweniując i ratująć życie niechcianym zwierzakom.

Wrzucam nr konta:

Konto bankowe Towarzystwa

OTOZ Animals Oddział Oświęcim:

PKO BP SA O/ Oświęcim 73 1020 2384 0000 9502 0091 8698

Chętni na wpłaty niech wpisują jako tytuł wpłaty farba na elewacje schroniska a przy wpłacającym swoje dane oczywiście z dopiskiem forumowicz z Jerkbait.

Wysyłałem prośby do firm działających na moim terenie ale bez odzewu,stąd apel do Was forumowicze o wpłaty choćby 1zł ,a jest nas zarejestrowanych 5143 osób.

W imieniu osób pracujących w schronisku DZIĘKUJE.

Tu jeszcze link do strony schroniska,można zobaczyć co robią,zwłaszcza temat ratowane zwierzęta i interwencje polecam.

http://otozanimalsoswiecim.pl/informacje-adopcyjne/

A ile potrzeba?

Właśnie rozmawiałem ze schroniskiem, po przeliczeniu metrów elewacji frontowej dwukrotne malowanie (elewacja dziurkowana)z robocizną zamknie się w kwocie około 450zł/500zł.Potwierdzono dwie wpłaty za które serdecznie dziękuje.

No niestety anpart,zainteresowanie żadne przykre to ale i tak czterech darczyńców łącznie ze mną jest,a to już coś.Wklejam link (ostrzegam że zdjęcia dość przykre)który pokazuje z jakimi sprawami stykają się dziewczyny ze schroniska i dlatego za ich poświęcenie i dobre serce właśnie chciałem żebyśmy im pomogli,bo zasługują na tą pomoc.Odkrycie to pokazało po raz kolejny do czego człowiek jest zdolny.Przykre to.

http://otozanimalsoswiecim.pl/aktualnosci/dramatyczne-odkryc ie-naszych-inspektorow/#more-1657

• 2 miesiące temu...