and67 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Wiem że czasy ciężkie ale może jest ktoś na forum kto może pomóc w temacie: OTOZ Animals Oddział OświęcimCzy ktoś może nam zasponsorować jasnobeżową farbę na przód elewacji schroniska? Straszy trochę.. Zbliża się koniec roku ,sponsor chyba może sobie taki dar dobrego serca zrekompensować w skarbowym.Może jakieś pomysły do kogo uderzyć.Ludzie z tego schroniska odwalają kawał dobrej roboty dla zwierząt opiekując się,interweniując i ratująć życie niechcianym zwierzakom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Wrzuć kolego jakieś namiary,numer konta pewnie koledzy Wędkarze pomogą,chociaż po 2-3 dychy.Ja parę dyszek dorzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Wrzucam nr konta: Konto bankowe Towarzystwa OTOZ Animals Oddział Oświęcim: PKO BP SA O/ Oświęcim 73 1020 2384 0000 9502 0091 8698 Chętni na wpłaty niech wpisują jako tytuł wpłaty farba na elewacje schroniska a przy wpłacającym swoje dane oczywiście z dopiskiem forumowicz z Jerkbait.Wysyłałem prośby do firm działających na moim terenie ale bez odzewu,stąd apel do Was forumowicze o wpłaty choćby 1zł ,a jest nas zarejestrowanych 5143 osób.W imieniu osób pracujących w schronisku DZIĘKUJE.Tu jeszcze link do strony schroniska,można zobaczyć co robią,zwłaszcza temat ratowane zwierzęta i interwencje polecam. http://otozanimalsoswiecim.pl/informacje-adopcyjne/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Zgodnie z obietnicą pieniążki poszły na podane konto.Mam nadzieję że będą naśladowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 A ile potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Jak sobie pomyślę ile farby elewacyjnej wylałem w kibel dwa miesiące temu....szlak mnie trafia teraz mogę was poratować jedynie jakąś sumką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Remku dzisiaj po południu dadzą mi znać,przeliczą metry elewacji i wyjdzie ile tej farby potrzeba albo podadzą kwotę.Wszystkim którzy udzielają pomocy dziękuje,takie małe czyny z dobrego serca poprawiają nastrój darczyńcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 tofik nad rozlanym mlekiem nie ma co rozpaczać,symboliczna złotówka tez może być.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 anpart dziękuje bardzo,dałeś przykład innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 A ile potrzeba? Właśnie rozmawiałem ze schroniskiem, po przeliczeniu metrów elewacji frontowej dwukrotne malowanie (elewacja dziurkowana)z robocizną zamknie się w kwocie około 450zł/500zł.Potwierdzono dwie wpłaty za które serdecznie dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 No co jest koledzy, cos małe zainteresowanie jest tym tematem.Nikt nie posiada w domu psa lub kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 No niestety anpart,zainteresowanie żadne przykre to ale i tak czterech darczyńców łącznie ze mną jest,a to już coś.Wklejam link (ostrzegam że zdjęcia dość przykre)który pokazuje z jakimi sprawami stykają się dziewczyny ze schroniska i dlatego za ich poświęcenie i dobre serce właśnie chciałem żebyśmy im pomogli,bo zasługują na tą pomoc.Odkrycie to pokazało po raz kolejny do czego człowiek jest zdolny.Przykre to. http://otozanimalsoswiecim.pl/aktualnosci/dramatyczne-odkryc ie-naszych-inspektorow/#more-1657 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 http://otozanimalsoswiecim.pl/aktualnosci/1822/#more-1822 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dumnie mogę wstawić link z końcowego efektu remontu schroniska które mogło zostać wykonane między innymi dzięki pomocy paru forumowiczów i Remka.W imieniu schroniska DZIEKUJĘ. http://otozanimalsoswiecim.pl/aktualnosci/remont/#more-2494 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi