komanch Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Panowie jestem akurat w Chorwacji i kontrolka inspekcji z kilkukrotnym piskaniem przy odpalaniu mi się uruchamia, jak to skasować? próbowałem wg filmu poniżej ale nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Spróbuj na zapalonym silniku trzy-krotnie nacisnąć guzik wyłącznika ( 3 krótkie naciśnięcia w odstępach jednosekundowych ) następnie zdejmij zrywkę tak aby silnik zgasł ....Załóż z powrotem zrywkę na wyłącznik i odpal..... powinna zgasnąć inspekcja ( miganie kontrolki ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 komanch Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Znalazłem w instrukcji, Twój sposób jest dla modeli z rumplem, ja mam sterowanie manetką,w instrukcji podają sposób z filmu, z tym że zaznaczają że należy 3x odciągnąć guzik łącznie zmieścić się w 3 sekundach, ja chyba dłużej to robiłem .... muszę jeszcze raz sprawdzić ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 komanch Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Potwierdzam, ważne były te 3 sekundy, zmieściłem sie w czasie i biper wyłączony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
komanch
Panowie jestem akurat w Chorwacji i kontrolka inspekcji z kilkukrotnym piskaniem przy odpalaniu mi się uruchamia, jak to skasować? próbowałem wg filmu poniżej ale nie działa
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi