beny1655 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Koledzy i Kole?źanki, zbli?źają się Święta, mo?źe szukacie wyjątkowego prezentu pod choinkę, albo po prostu chcecie zaopatrzyć się w coś unikatowego na nowy trociowy sezon. Zapraszamy Was na aukcje, z kt?łrych doch?łd przeznaczony zostanie na wsparcie dla stra?źnik?łw OSY. Szczeg?łły oraz link do aukcji znajdziecie na naszej stronie: www.osa-parseta.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam. Legendarne Sendale mo?źe ktoś zdecyduje się na jakieś woblerki tutaj podaję link: http://www.osa-parseta.pl/index.php/aktualnoci/109-legendarn e-sendale.html Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zapraszamy mo?źe się ktoś skusi http://allegro.pl/trociowe-obrotowki-zimorodki-rekodzielo-i2 001058312.html http://allegro.pl/listing/user.php/run?category=17840&us _id=7355670 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam.Mo?źe sie ktoś jeszcze zdecyduje Sezon tu?ź tu?ź http://allegro.pl/listing/user.php/run?category=17840&us _id=7355670 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Pr?łbowałem na kilku aukcjach, jestem natychmiast przebijany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Pr?łbowałem na kilku aukcjach, jestem natychmiast przebijany... No bo o to chyba chodzi w tym wszystkim Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Pr?łbowałem na kilku aukcjach, jestem natychmiast przebijany... Kaziu. Jaki problem, mo?źemy z J?łziem Sendalem pogadać i zam?łwić coś poza aukcjami P.S. Oczywiście w aukcji na taki szczytny cel warto brać udział, a ?źe nas przebijają to właśnie o to chodzi, jak ju?ź Kolega z OSY napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Gratulacje chłopaki Moim zdaniem powinno być więcej takich organizacji. Skradzione pieniądze z PZW wiele by pomogły w tworzeniu takich grup ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Na dokładkę jedna z aukcji miała się skończyć o 9:14 a jest ju?ź zakończona (jest 8:19):http://allegro.pl/show_item.php?item=2006458232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Na dokładkę jedna z aukcji miała się skończyć o 9:14 a jest ju?ź zakończona (jest 8:19):http://allegro.pl/show_item.php?item=2006458232 uwa?źnie czytać proszę aukcja sie skończyła prawidłowo 29 grudnia godz 00:09:14 a nie o 09:14 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Witam wszystkich, Udało mi się wygrać aukcje 4 wobler?łw klasyki trociowej P. Sendala. Mam nadzieję ?źe pienią?źki się przydadzą i trzymam kciuki za działania OSY. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 http://www.osa-parseta.pl/index.php/aktualnoci/110-uwolnij-k elta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 polecam maty do odhaczania ryb i robienia zdjec rybkom na niej , mi sie sprawdza nic nie wazy i nie przeszkadza itd same plusy , gratuluje polowow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam. Jeszcze mała partyjka wobk?łw do licytacji. http://www.osa-parseta.pl/index.php/component/content/articl e/111-ostatnie-sendale.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam serdecznie w imieniu OSY: Wstawiam link ze sprawozdaniem działań za rok 2011 . Part 1 http://www.osa-parseta.pl/index.php/aktualnoci/115-bilans-20 11-czesc-i.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 http://www.osa-parseta.pl/index.php/aktualnoci.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Pan dobrze wyszedł na zdjęciu rodzina pozna Edytowane 29 Listopada 2012 przez arielos24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Panowie tak sie zastanawiam po co to całe ganianie za kłusolami skoro Ci najwieksi gnębiciele i powód bezrybia w naszych wodach działają bezkarnie także na waszej statutowej rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Daj spokój Trafia mnie szlak jak widze tą samą ekipe ktoryś rok z rzędu z tą samą beczką Chłopaki z OSY dają z siebie wszystko,poświecają swoj czas nie raz kosztem rodzin a ta banda z PZW Koszalin -szkoda gadać (ręce opadają) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja nie rozumiem co za debil wydaje pozwolenia na takie odłowy??!!Przecież u ryby porażonej prądem o takim nateżeniu pękają mięśnie i łamie się kręgosłup nie ma szans by ikra nadawała się do czego kolwiek poza zrzarciem przez prezesa okręgu i jego bydło.Ja rozumiem że oni muszą zarobić na wylęgu żeby ukryć swoje lewe dochody z tytułu dobrowaolnych składek na zarybianie itp. ale ryby do sztucznego tarła odławia się na przepławkach i dba się o brak stresu i higiene podczas pobierania ikry i nasienia oraz można je bez problemu wypuscić spowrotem do rzeki.Tylko pojawia się problem kto zerzre i zarobi na tzw. łososiu bo przecież pod taką nazwą gatunkową te trocie sprzedadzą.No i może warto by chłopaki z OSY dokopali po prostu panom elektrykom i potraktowali ich po ich j... jak oni te trotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja nie rozumiem co za debil wydaje pozwolenia na takie odłowy??!!Przecież u ryby porażonej prądem o takim nateżeniu pękają mięśnie i łamie się kręgosłup nie ma szans by ikra nadawała się do czego kolwiek poza zrzarciem przez prezesa okręgu i jego bydło.Ja rozumiem że oni muszą zarobić na wylęgu żeby ukryć swoje lewe dochody z tytułu dobrowaolnych składek na zarybianie itp. ale ryby do sztucznego tarła odławia się na przepławkach i dba się o brak stresu i higiene podczas pobierania ikry i nasienia oraz można je bez problemu wypuscić spowrotem do rzeki.Tylko pojawia się problem kto zerzre i zarobi na tzw. łososiu bo przecież pod taką nazwą gatunkową te trocie sprzedadzą.No i może warto by chłopaki z OSY dokopali po prostu panom elektrykom i potraktowali ich po ich j... jak oni te trotki Ostro, ostro ! .Szkoda że, na oślep . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 po protu oczom nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Dopuki sami wedkarze będą przyzwalać na ten idiotyczny poniekąd proceder to uwierzcie mi nic się nie zmieni.Przecież takie działania podejmuje zarząd okręgu w porozumieniu z komisją w drodze uchwały.To my wedkarze dajemy tym nienapasionym wieprzą z zarzadu zgode na odłow w takiej formie.Trzeba działać w strukturach i to zdecydowanie aby w przyszłosci nie dochodziło do tych że patologicznych decyzji.Skutek jest ogolnie znany działań tych panów.Chore stada tarłowe to własnie skutek tych odłowów.Słaby materiał zarybieniowy w postaci ikry pozyskanej w taki sposob ,przenosi sie na smolty ktore sa pozniej wpuszczane do rzek w mizernej kondycji.I tak łańcuszek się ciągnie w nieskończoność.KOLEDZY WEDKARZE Z PZW Koszalin DOŚĆ dla działań ZO PZW Koszalin w taki sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 KOLEDZY WEDKARZE Z PZW Koszalin DOŚĆ dla działań ZO PZW Koszalin w taki sposób.Pozostaje tylko zgodzić się z tym apelem oraz poprosić inicjatora wątku lub innych kolegów z OSA o ustosunkowania się do zamieszczonego materiału.Zauważyłem że obchodzenie się z tarlakami jest fatalne,a beczka jednorazowo zawiera chyba więcej ryb niż nasze wspólne forumowe połowy.Tarło nożem-metoda którą może ktoś na forum udokumentuje jako jedyną możliwą do zaakceptowania.Może ktoś kto to firmuje ,kto podejmuje decyzję i za nią odpowiada ,ktoś kto posiada imię i nazwisko,a i zapewne tytuł naukowy przekona nas,że inicjatywa opisana niedawno na forum przez Kolegę Kostucha jest nieuzasadniona,błędna,utopijna.Może ktoś usprawiedliwi to co dziwnym trafem wszyscy nie tylko intuicyjnie uznajemy za "robienie nas w konia".Ostentacyjnie,od lat,w świetle dnia i majestacie prawa jesteśmy dymani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Co tu można powiedzieć to jest jeden wielki beton gruby beton i jakoś kruszyć się nie chce, tu co nieco jest napisane o odłowach z tego roku i zeszłego:http://www.fors.com.pl/47-ochrona-srodowiska-problem-klusownictwa/75732-odlowy-tarlakow-na-parsecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi