ORKA Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Coś co jeszcze niedawno wydawało się niemożliwe , staje się faktem. Robert Kubica powoli wraca do F1 !. Jestem bardzo ciekawy jak dalej potoczy się jego kariera ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Robert dzis na hungaroring,jak do tej pory kreci 4 czas,brawoooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Naprawde podziwiam tego goscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Łza się w oku kręci . Ma charakter i coś do udowodnienia ,sobie i innym. Mam nadzieję ,że to nie ostatnie jego słowo w temacie F1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Jeszcze wygra w Monaco. ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 142 okrążenia, 9 godzin na torze, jakby przejechał trzy wyścigi jednego dnia, prawdziwy twardziel.Któraś z francuskich gazet napisała, że dzisiaj trwały intensywne rozmowy kierownictwa Renault z menadżerem Joliona Palmera na temat odszkodowania za zakończenie spotkań z bolidem RS17. Ciekawe, czy to prawda.Jeśli Robert powróci na tory F1 to trzeba będzie zakupić dostęp do stacji Eleven 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Trzymajmy kciuki za naszego rodzynka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 142 okrążenia, 9 godzin na torze, jakby przejechał trzy wyścigi jednego dnia, prawdziwy twardziel. Jeśli Robert powróci na tory F1 to trzeba będzie zakupić dostęp do stacji Eleven Twardziel to na pewno...Do tego w strasznym upale!!!Szacun!!!Też mi się wydaje,że trzeba będzie wzbogacić ofertę o pakiet Eleven... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Szacun i czapki z głów.Trzeba wykupić eleven???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Jak Robert wroci to nie bedziecie potrzebowali kanalu Eleven bo bedzie f1 na polsacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Nie jestem przekonany, Eleven to belgijska grupa medialna, która kupiła prawa do emisji F1. Jako, że oferują swój pakiet w Polsce, to nie sądzę, by Polsat zdecydował się na odkupienie i wypuszczenie w niekodowanych, nieodpłatnych, kanałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 No to sobie wreszcie pooglądam coś fajnego... a już się zaczynałem zastanowić po co mi 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Bez wątpienia ma facet talent i charakter. Pamiętam pierwsze wzmianki o nim w programach motoryzacyjnych kiedy zdobywał, któreś z kolei mistrzostwo europy/świata w kartingu. Szkoda, że pasja do rajdów zniszczyła mu karierę w F1. Bo w dobrym bolidzie, Robert mógł walczyć o pierwsze miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Moim zdaniem błąd popełnił jego menadżer. Ferrari bardzo chciało Roberta po likwidacji BMW Sauber, ale on wybrał ofertę Renault. To był moment, kiedy mogliśmy mieć mistrza świata, cztery zespoły licytowały się o niego. Szkoda, że wtedy Mercedes i Red Bull nie uwierzyły w Roberta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Robert wróci na tory F1 jeszcze w tym sezonie. Za dużo kasy Renault już włożyło w Jego testy. No i ten słaby Palmer. Muszą ratować sezon a Robert jest "za darmo"... Tapnięte smarkfonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Oj, oj, za darmo to można w ciemnym kącie po pysku dostać Trzeba zapłacić odszkodowanie Palmerowi i zapewnić byt Robertowi, a to nie są tanie rzeczy Robert bardzo chce pojechać wyścig, bardzo chce wrócić do świata F1, ale jestem przekonany, że nie za darmo. Może jeden, dwa wyścigi pojedzie za groszaki, ale jeśli zdobędzie choćby punkcik dla Renault, to stawka pójdzie dramatycznie w górę. Zdobyć punkt tak gównianym clio, to będzie cud, a wtedy lwy ze świata F1 zaryczą i RS17 może już nie być tak atrakcyjne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Mój imiennik któremu kibicuję całym sercem. On ma benzynę we krwi. Powodzenia rodaku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 ja mam stare zdjęcia z 2008 z hungaroringu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zawsze mnie zastanawia jaka jest frajda z oglądania tego na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Zawsze mnie zastanawia jaka jest frajda z oglądania tego na żywo.Serio?Wyobraź sobie, że ludzie zastanawiają się, jaka jest frajda w łowieniu ryb. A Robertowi życzę wielu sukcesów. Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez DonPablo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Cięta riposta, to lubię jestem wielkim fanem kolarstwa, ale nie wyobrażam sobie regularnego oglądania wyścigów przy trasie. To samo sądzę o F1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Odkopię ,zaczęła się ostatnia prosta do powrotu do królowej ścigania. Trzymam kciuki żeby się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Forza Robert ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Plan na dzisiaj wykonany [emoji3] WR zadowolony [emoji106] Tapnięte smarkfonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Robert wyjechał z migającym czerwonym światłem, i taki też kolor miało ono, kiedy poruszał się po torze. Oznacza to, że niemal na pewno posiada już Superlicencję F1, która uprawnia go do startów w sezonie 2018. Gdyby jej nie posiadał, światło musiałoby mieć kolor zielony. Traktuje o tym podpunkt C artykułu 10.8. regulaminu F1 ;-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi